zeynepnur38 Elisam22 bendede durum aynı kaç haftalik. Beni en çok rahatlatan şey şu kaynatiyorum bir kaba koyuyorum. Havluyla kafamı örtüp ara vrre vere çekiyorum sakinlestiriyor
Yenibirannee Elisam22 başınızın altina 2 tane yastik koyun biraz yüksekte yatinca az da olsa fayda ediyor cok gecmis olsun 🌸
Ela344 Elisam22 bende 35+4 haftalığım kuru öksürük burun tıkanıklığı afedersiniz balgam var öksürmekten bi hal oldum ne yapsam geçmiyor 🤦🏼♀️
Elisam22 Yenibirannee teşekkür ederim zaten öyle yatıyorum gribi çok ağır geçirdim umarım yarın daha iyi olurum
zeynepnur38 Elisam22 bende 27 haftalığım tavsiyem doğuma kadar kimseyle görüşmeyin şimdi toparlarsiniz. İzotonik serum var burun için kullanıyorum ben oda rahatlatıyor
Elisam22 zeynepnur38 zaten pek yok gorustugum kiz okula gidiyor ondan bulaştı çok hastalanır izotenik si kullaniyorm ama sanki burun spreyi kadar acmiyor.1 haftayı gecti çıldırtacak beni oksuruk tikaniklik
Anneperi zeynepnur38 izotonik 1 hafta sonra tuzlu su özelliğini kaybediyor ben çok etkisini göremedim
zeynepnur38 Elisam22 nebulizatorler var normalde ventolinle kullanılıyor da gebelikte yasak. Ben normal su koyuyorum birazda fizyolojik serum ile. Rahatlattı baya