Semrashbz Benimde ilk gebelik 32.1 deyim 67 ile öğrendim şimdi 82 kiloyum ve doktor çok alıyorsun bu gidişle doğumun zor olur diye biraz uyarıda bulundu ama bende anlamıyorum nasıl bu kadar kilo alıyorum
Hulyakkus Habibe-78 ben 98 le kaldım 6 ay olmadan 10 kilo aldım 🤭 diyet sonrası hamile kalınca şekere ekmeğe gömüldüm. Kolesterol çıkınca dikkat etmeye başladım et tüketmeme rağmen kolesterol fırlamış 😅 29 haftalık olduk
Enyenianne Evin12 merhaba bende 29 olcam bende şuan 115 e yaklaştım şimdiden şişliklerim var şeker tansiyon dikkat ediyorum ama oynuyor haliyle sizde durumlar nasıl kilomdan dolayı korkuyorum 27 den sonra birden ara ara şişmeye başladım
Turkan2135 SedaCiritoglu normal doğum yaptım gayet güzel ve sağlıklı bı şekilde sadece tansiyon yükseliyordu arada doktorum hiç bı sıkıntısi yok diyordu sürekli ve öylede oldu çok şükür
Maviboncuk52 Habibe-78 53 le hamile kaldım şuan 36+1 de 70 kiloyum daha da ne kadar alırım bilmiyorum 🤷♀️
Betulaa Ben de 80.5 ile başladım şu an 85.7 yim 31 haftaya gireceğim. Sağlıklı beslendim ve her gün yürüyüş yaptım yine de kilo aldım ama mutsuz değilim fena gitmiyoruz