Gokce_pelit Benim 4 hafta 5 günlük cuma beta hcg 153 çıktı doktora gittim daha çok küçük dedi hesaplamasına göre ayın 5 indr gidince bir aksilik olmassa keseyi görcez🙏Çok sık idrara çıkma bel ve kasık ağrıları adet olacakmıç gibi sizin ☺️
Biranneikibebek_ Gokce_pelit 5+3 bende aşırı ağrım var karnımda belimde ve bende çok fazla enfeksiyon var dua edelim birbirimize 🙏🏻
Biranneikibebek_ minnakmercimek aynıyız 😄 bende 5+3 😍 Mevla hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Gokce_pelit Biranneikibebek_ bol bol dinlenin su için iyi gelir inşallah Allah kucağımıza almayı da nasip eder ☺️
minnakmercimek Gokce_pelit evet carsamba gel dedo alkttan bakar die korkuyprum cnku karnmdan gordu ilk gidismde
Gokce_pelit minnakmercimek karından duyamasa alttan bakıyor daha net oluyor alttan bakınca korkulacak bişey değil korkmayın☺️
Biranneikibebek_ minnakmercimek benimde 20 eylül siz benden öndesiniz aslında ama ben 5+3 siz 4+ 6 nasıl oluyor
Aytan 5+3 olduk biz de. Bir hafta önce beta 4815ti. Ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında bir belirtim yok. Ama grip oluyorum sanırım 😕ne yapıcam bilmiyorum
Gokce_pelit minnakmercimek ben ilk gebeliğimde karından duyamamıştı alttan bakmıştı gerçi sorunlu olduğu için belkide duymadı kürtaj oldum.belki sizde duyulur ☺️☺️Değişir herkese göre
hllkrdmn09 4+2 de beta 734 dü herkeste aynı olacak diye birşey yok elbette önemli olan düzenli artış şu an 5+4 olduk keseyi gördük cuma da kalp atışı için gideceğiz kısmetse 🙏