Flowers18 Kızlar selam 30. Haftamdayım ara ara düzenli olmamakla birlikte adet sancısına benzer agrılar giriyor belime bacağıma kadar vuruyor yaşayan bilen varmı acaba aranızda erken doğum habercisi falan olabilir mi
Barlasvemother Flowers18 canım magnezyum kullanıyor musun bu haftalarda çok önemli ara ara olan kasılmalar, adet sancısı gibi falan olan yalancıı sancılar bunlar
busenurrslmn Flowers18 bende 30. Haftadayım aynı sorunlar bizde de var magnezyum kullanmaya yeni basladik umarım hafifletir ağrıları sancıları. Bunlar doğuma yakın olduğumuzun belirtisi ise söyleyin de kendimizi hazırlayalım 😂😂
oykucimen Flowers18 34.haftadayım hafif sancım var adet sancısı gbi. Serum takıldı nst takıbı yapılıyor.
edaa1402 @Flowers18 ben 34. Haftadayım arada adet sancısı gibi sancım oluyor ama belime kadar vurmuyor hafif oluyor ve 10 15 dakikada geçiyor normaldir bence ama doğum belirtisi mi bilmiyorum canım
Flowers18 edaa1402 benim belim ve bacagıma kadar vuruyor malesef gece 3 e kadar uyutmadı bebekte harketli ama bilemiyorum endişeleniyorum
Flowers18 Barlasvemother magnezyum kullandım bi ara ama doktorum şuan onu kesip ostoecare diye bi kalsiyuma başlattı magnezyum da içeriyor 1 aydAn fazladır onu kullanıyorum ama 🤷♀️
edaa1402 @Flowers18 bebek hareketliyse sorun yoktur canım doktorum ne kadar hareket ederse o kadar sağlıklıdır demişti ama sen içini rahat etmek için bi doktoruna sor derim