ktugce_ Hareketleri hissetmeniz ne kadar süre aralıklarla oluyor? Benim başlarda kıpır kıpırdı eşim bile hissetti dokununca şimdi o kadar değil uzun aralıklarla hareket ediyor çikolatalı gofret yiyorum oda fayda etmiyor tablet çikolatamı yesem acaba yoksa küçük olduğundan normal midir 21.haftadayım Dr sordum normal dedi ancak en başından beri riskli olduğumdan dolayı çok evhamlıyım
Tiiffany ktugce_ 16.haftalardan beri çok çok az hissediyorum. 20+3 halen oyle cok şiddetli değil. Her zaman kıpırdamıyor tatlıda etki etmiyor açıkcası
zeynepmom34 ktugce_ canım şöyle düşün bebekler günü gününü tutmuyor gündüz biz hareketliyiz diye fazla oynamıyor yataga yatınca bak daha hafeketli oluyorlar gece kendini sitrese sokma ben şuan 26+2 yim 22. Haftalarda bebeğim gğndüzleri fazla oynamazdı gecelleri ve akşam eşimle televizyon izlerken çok hareketli
Tugba54_ ktugce_ bende 22+5′im özellikle akşamları genelde hissediyorum yada uzanıp dinlenirken gün içinde hareketliyken hissetmiyorum
Zeynepery ktugce_ bende aynı şeyleri yaşıyorum, 16.haftada kelebek kanadı çırpışı gibi hissediyordum fakat şimdi 20.haftaya girdim hiç sesi soluğu çıkmıyor, vuruyorum çikolata yiyorum kıpırtı yok, doktora gitmemede daha 2 hafta var merakla ve endişeyle bekliyorum
Feyza4 ktugce_ bende 16 dan 18 e kadar bi kaç kıpırdı hissettim en fazla 2 3 defadır en çok 19 da hissettim belirgin özellikle dip köşe temizlik yaptığımda yani yoruldugumda bebegimi 2 gün hissedemiyorum 12 itibari ile 20+6 olucaz bi kaç gündür hissetmiyordum çok korktum şükür bu gün hareketli hanımefendi 🥰hele allah kabul ederse kuran okudum okurken kıpraştı kuzum oda dua ediyor herhalde 😁🥰😍
Miracnammesi- Feyza4 meraba cnm bende seninle aynı haftadayım senin vajinanda da batma gibi agrı oluyor mu acaba iki üç gün önce çok oluyordu bende vajinamda batma normal mi acaba
ktugce_ denizarenmom ay bu yorumunuz gerçekten içimi rahatlattı Rabbim razı olsun. gerçi herkesinki bir olmaz ama işte olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var çok evhamlı olduğumdan psikoloğa gitmeyi bile düşündüm ama ilaç kullanamayacağıma göre tavsiye verecek onuda bu evhamla uygulayamam kafada bitirmem lazım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah
denizarenmom ktugce_ yok canim icini ferah tut uygulamada gunluk bilgilerde bile 28 haftada gunde 10 hareket diye yaziyordu 🤷♀️ zaten en hareketli olduklari haftalar 30-32 arasiymis cidden de oyle durmuyor hic🙊 benimde bir postum var 26. haftada hareket azligi diye cok endiseleniyodum ama normalmis🙏
Yellowhazal 19+6 dayım. Bende son iki gündür sizin gibi daha az hissettim. Pazartesi detaylı ultrason var. Tüm bebişler sağlıkla dünyaya gelir sağlıkla yaşarlar inşallah
berkabusra1 Hafta civarında hissettim ilk şimdi 20. Haftadayız gün içinde çok hissetmiyorum yatarken hissediyorum bazen de yemek yedikten sonra ilerleyen zamanlarda daha sık hissederiz sanırım ☺️