Tusem-14 Hanımlar merhaba yumurtlama 9 gün önce oldu gebelik testi yaptım böyle cıktı ama bir kaç saat sonra olabiliyormu öyle
Aynenkanka Tusem-14 ilk 10 dk içindeki sonuç geçerlidir fakat ben de böyle öğrenmiştim kan testi yaptırmanız en iyisi güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🙏
Likayolcusu Tusem-14 ben öyle öğrwndim kaç saat sonra ama daha öncesinde dakkasında silik çık asına rağmen negatif sonuç aldım en sağlıklısı kan vermek umut vermek istemiyorum inşallah vardır 🤲🤲
Slma_aygn Tusem-14 bence vardır çünkü benim gebelik yoksa üzerinden 2-3 saat değil 2-3 ay gecse kuruma çizgisi diye bişey hiç çıkmadı hayırlısı olsun inşallah
1ciftyesilgoz Canım erken yapmışsın testi 11 günde en erken çok silik çıkıyor . Bu sonradan çıktıysa kuruma çizgisi olasılığı yüksek .
sehrengiz_8 Slma_aygn maalesef ben de öyle oluyordu burada bende siz gibi bir cümle kullanmıştım hanımefendi ümitlendi kan tahlili yaptı sonuç negatif bazen olabiliyor
Slma_aygn sehrengiz_8 doğrudur ben hiç yaşamadım ama vardır demekki Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin