Kucuk_melegim Kizlar düzenli olarak kızılcık şerbeti kullananlar varmı? Idrar enfeksiyonuna iyi geliyor enfeksiyona yakalanmamak için tüketiyorum
Minikkoalam11 Kucuk_melegim bi an dizi var ya öylr kızılcık şerbeti diye onla ilgili bişey yazıldı diye merakımdan girdim 😂
Armess_loya Canım, gebelik varmı? dikkatli kullan bir bilgim yok. kızılcık şerbeti ile ilgili ama, elma sirkeli su iyi geliyor. Yinede gebelik durumuna göre kullan🌸 üstte kalsın post….
Kucuk_melegim Armess_loya evt canim hamileym doktoruma sordum icebileceğimi söyledi ve hata onerdi idrar enfeksiyonuna iyi geldiği için sadece duzenli kullananlar varmi merak ettim
Armess_loya Kucuk_melegim anladım kuzum, o konuda bilgim yok, doktor tavsiyesi ise düzenli kullan inşallah faydası olur geçmiş olsun 🌸
Kucuk_melegim mysweetbabyy evet galiba sulandiriyormuş gebeligimin başından beri hergun içiyordum sonra farkettim kan değerlerinden ara verdm ama idrarim yaniyor hemen ara verince iyi geliyordu bana simdi haftada 2 defa falan içiyorum