EdaZehra Kızlar merhaba yenidoğan için bez ne kullanmıştınız? Ne önerirsiniz? Sleepy bio natural ve prima harmonie arasında kaldım. Sizce hangisi iyidir?
KayraVeAnnesi_06 EdaZehra Sleepy güzel değil eski kalitesi yok bebeğime pişik yaptı Prima premium care kullanıyorum
Kpinart Prima benim bebeğim mi pişik yapıp mahvetmişti. Tabiki bebekten bebeğe değişiyor. Hangi markayı alacaksanızda çok almamanız önerim. Hatta 1 paket alıp deneyip o şekilde ilerleyebilirsiniz. Bize mesela en iyi Molfix gelmişti
cerenveminigi Bende bir paket Prima premium çare aldım bir pakette sleepy bionatural aldım. İlk sleepy i deneyip bakacak alerji yapmazsa ondan devam ederim arada fiyat farkı çok çünkü
TugSozTan Biz her markadan birer paket aşıp denemeyi planlıyoruz bebekten bebeğe değişiyormuş o yüzden deneme yanılma yolu ile en rahat ettiğini bulmaya çalışıcaz
Dmttthemum Prima çok pahalı ben de bir paket prima bir paket sleepy aldım umarım sleepy iyi gelir ondan devam ederim
EdaZehra Evet prima çok pahalı bu sebeple düşündürtüyor beni de. Bende azar azar alıp deneyeyim o halde