twofruits Melosmeloss öğlen 1 de yatışım yapıldı 3 santim açılma vardı nst yi beğenmedim dedi doktorum yatış verdi suni verdiklerini bile bilmiyordum sonradan öğrendim ben normal serum sanıyorum ilk deneyim 😂 saat 5 civarı verdiler ama ara ara açılmam kendi sancımla ilerlemedi çoğunu hissetmedim yani beni zorlamadı gece 11 de doğumum oldu son bir saat belki yarım saattir bana bir saat gibi gelmiş olabilir yoğun hissettim sıcak duşa girdim çok çok iyi geliyor açılmayı da hızlandırdı 13:00 de yatışım yapıldı 17:00 de suni verildi ara ara 23:00 de doğum yaptım ama hep ayakta gezdim yürüdüm nefes alıp verdim düzenli yatarken çok zorluyor nst ye bağlıyken gerçekten çok zor oluyor ayaktayken daha kolay geçiyor
Kpinart Melosmeloss benim 35 haftalıkta bebeğimin kalbi durduğu için suni sancıyla doğum yapmıştım 1 gün sürdü o yüzden. Sancıların geliş kısmı uzun ve yorucu oluyor hiç sancınız ve açılmanız yoksa tabi. Açılma olunca benim 2. Doğum olduğundan sanırım çok daha kolay oldu diğerine göre
elanur-1125 Benim çevremde hep kendi sancısi olmadan suni sancı ile doğuma hazırlanan arkadaşlarım da yaklaşık 13 saate yakın sürdü ve çok zorlu süreci ama ben daha yaşamadığım icjn bilemiyorum kimiside suni sancı alsa bile o ladar fark etmiyor sanki az sancı var gibi okuyor kişiden kişiye değişiyor aslında suni sancı olayı
Kanarya Melosmeloss suni sancı dan 4saat sonra doğum yaptım, ama suni aldıktan sonra yürüdüm, egzersiz yaptım, hareket ettim sürekli. Meryem ana eli otuda kullandım, onun çok faydası olduğuna inanıyorum 🌸
Nurbuke_kiyli1 Kanarya bana da yarın suni sancı verecekler ama Meryem Ana otunu nasıl kullanıcam sancı verildikten sonra mı
Kanarya Nurbuke_kiyli1 suni sancı verilirken koymuştuk hemen suya, dualarını okumuştu annem. Bulunduğum odada durdu.
dertist Melosmeloss kac doğum yaptığında bağlı benim ilki 4 5 saat ikincisi 2 3 saat üçüncü doğumda 45 dakika sürdü
Zelis97 Melosmeloss bende ilk gebeliğimde suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabaha karşı 6 gibi suyum geldi, hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı, suni sancı aldıktan 2 saat kadar sonra açılmam yeterli kadar olmuştu. Acı veya sancı kişiden kişiye değişiyor bence
mavininhertonuu Melosmeloss Herkesin vücudu farklı suni sancı alıp çok hareket edip 5 6 saatte doğuran da yazmış benim kendi sancım da vardı suyum geldiği için suni sancı da verdiler hep hareket ettim sürekli sıcak suya girdim herşeyi yapmama rağmen 16 saatte doğum yaptım zor oldu evet ama kolay olmayacağını biliyordum canımdan can çıkıyor kendi sancım olsa da farklı olacağını sanmıyorum benim bünyem böyleymiş bu kadar sürede açılma gerçekleşti, o kadar zorluğa rağmen yine olsa yine normal doğum yaparım ben diyordum zaten kendi gelmezse suni sancı alicam yine de normal denicem diye çok şükür oldu bitti