Mbbhcvn Kızlar 3 gün sonra 40 hafta oluyoruz ama doğumla alakalı hiçbir belirti yok aynı durumda olanınız var mı? Pazartesi kontrolümüz var geçen hafta doktor ilk gebelik 41 i bulabilir doğması dedi. Kendi isteğimizle doğumu başlatmaları mümkün mü sezaryen veya suni sancı şeklinde
2022bebeki Mbbhcvn Doktorum ve kendi isteğimle başlattık. 1 parmak açıklığım vardı zaten suni sancı ile dün gece doğum yaptim🥺
Defneninannesi- Mbbhcvn 41 haftalik olduk tik yok yarin suniyle dogum basliyacak dualariniza talibim kizlar
D_Banutoklu Mbbhcvn Ben de aynı durumdayım. Şuan 39+4 olduk tek belirti sabah hafif bi lekelenmem oldu o kadar. Sancı su gelmesi vs hiçbir şey yok. Yarın kontrolüm var. Doktoruma suni sancı düşünüp düşünmediğini sordum. Hazırlıklı gel ama bir ilerleme yoksa suni için birkaç gün daha bekleyebiliriz acele etmeyelim dedi. Normal doğum düşündüğüm için sezeryan durumunu konuşmadık zaten hiç hayırlısıyla gelsin bütün bebişler 🌺🌺🌺
2022bebeki Yesraan Hayir bence zor değildi çokta çabuk cevap verdi sancılarım ama açılmam zor ilerledi o beni cok yordu
klyncu_ Bende 39+2 deyim hiç bir belirtim yok doktor bugün 41 e kadar bekleriz 41 de müdahale ederiz dedi umarım 41 e kalmam 😬
2022bebeki SeKa26 Zordu ama bu suni sanci kaynaklı değildi. Bebegin kanala kafasının yanlış yerleşmesi ve açıklığımin çok uzun sureli ve yavaş olmasiydı
SeKa26 2022bebeki peki suni sancı kendi agrindan ne kadar fazlaydı size göre. Çevremde suni sancı deyince herkes çok kötü ölüyorum gözlerim görmedi bittim falan deyip korkutuyor benimde 39 haftalık artık gelmezse suniyle deniycez dedi doktorumda merak ediyorum bende
2022bebeki SeKa26 Bence çok büyük abarti ya 🙈 acı eşiğiniz nasıl bilmiyorum ama bence evet kısa süreli daha şiddetli ama saydim 20 sn sürüyor ☺️ surekli kasilmalariniz da olmuyor zaten. Mühim olan açıklık çok çabuk ilerlerse hiç korkmayın iki üç ikinmayla doğum olur inşallah 🐣
Zeynep1954 Benim 40+0 oluyor gece şuanlik bir belirti yok sabah kontrolüm var bakalim doktor ne diyecek