beyzacmvrc Sürekli akıntı oluyor. Abdest bozulur mu her namaz öncesi abdest almak gerekiyor mu? Yani çamaşıra da bulaşıyor bilemedim
Zehra_2 beyzacmvrc abdest bozmaz fakat iç çamaşırınıza günlük ped ya da peçete koyarsanız daha sağlıklı olur , benim de akıntım çok oluyor ben öyle yapıyorum yani iş çamaşırımı kirli hissediyorum bilmiyorum değiştir değiştir devamlı olmuyor çareyi günlük pedde buldum
Sseennaa beyzacmvrc akıntınızın rengi önemli. Eğer klasik seffaf/beyaz akıntıysa andest bozmaz. Renkli akıntılar (sarı,yesil vs) onlar bozar ve her vakit abdest almanız gerekir. Camasırnıza bulasmamasıda iyi olur
Ebru_turk Vallahi bende sürekli WC ye gidiyorum çok sıkıştırıyor namaz kılmadan önce abdest alıyorum namaz kıldıktan sonra kendimi tekrar WC de buluyorum. Akıntım da oluyor ama bozmuyor bence.
beyazaycicegi Ebru_turk bende wc’den çıkamıyorum resmen :D Her vakit abdest tazeliyorum aşırı sıkışıyorum. Yani sıkışma hissi var ama gittiğimde 1-2 damla anca geliyor🥲 23 haftadayım 1-2 haftadır böyle 🥹
Ebru_turk beyazaycicegi ben sürekli öyleyim gitmesem acayip bı kasık ağrısı yapıyor. Ne zaman geçer diye düşünüyorum bu sıkışıklık heralde doğuma kadar böyleyiz 😂
Zehra_2 beyzacmvrc açıkcası beni yapmadı temiz kullandığınız sürece devamlı hijyenik olduğunuz sürece yapmaz