PapatyaAnne_ Cumartesi günü leke geldi pazar günü tekrar geldi akşama kesildi bir daha gelmedi. Adetim biteli 16 gün oldu. Adetime 4 gün var uygulamada öyle gözüküyor. Yerleşme kanamasından şüphelendim sizce ne olabilir? Test yapsam sonuç çıkar mı?
Mrveem PapatyaAnne_ benımde aynı şekilde canım 4 gün var dün geldi akıntıda bende test yapmadım yumurtalara ne zamandı kaç gün gecti
Eminetolga5559 PapatyaAnne_ canım merhaba bende şuan aynı durumdayım 25 Nisan adet tarihim geçen ayında 29 u adet tarihim adetten 18 gün sonra pembe leke geldi 2-3 gün sonrada kahverengiye döndü şuan hala kahverengi lekelenmem var
Mrveem PapatyaAnne_ PapatyaAnne_ orada değil zaten canım sen kendin yumurtlama günlerini yapıyor musun test evde onu demek istedim uygulamdakiler yanıltıyor doğru degil
PapatyaAnne_ Mrveem Ne zaman test yapalım peki aynı belirtiler varda ☺️ kaç gün kala yapalım yoksa adet gününü mü bekeleyelim
Mrveem PapatyaAnne_ geçen hafta çarşamba günü ise yumurtlaman erken henüz 13.14.gündem sonra test öneriyorlar canım bende yapmadım kasıklarımda ara ara sanci var bende düşünüyorum yapsam mı yarın mi yapsam diye🥰
PapatyaAnne_ Mrveem Tebrik ederim canım ☺️ gözün aydın sağlıkla kucağına al inşAllah kaç gün kalmıştı adetine benim 2 gün kaldı sabrediyorum bekliyorum yani afet gününü ☺️
Mrveem PapatyaAnne_ teşekkür ederim canım inanamıyorum şuan çok istiyorduk ama düşüncelere kapıldım doğru mudur test yanıltlmı acaba diye iki farklı test aldım ama rabbim büyük inşallh herkesin gönlüne göre versin🥰