gkbyza Biranne7 hamileyken alacaklarım arasında olmadı ama emzirirken göğüslerimle çok problem yaşadığım için kalkan aldım penyeye değmesin hızlıca iyileşsin diye ve işe de yaradı baya kurtarıcı oldu benim için
321hercai Biranne7 Kesimlikle alınmalı çok kurtarıcı 2 bebeğimde de kullandım ilk başta almadım. Alınca anladım ne gerekliliği ve 2. Bebeğimde hastane çantama koyfum
agylik Biranne7 ben de gerek yok şeklinde bakanlardandim ancak meme uçları hassaslasabiliyor ve hiçbir şey değmesin istiyorsunuz ki bu evrede kalkanlar kesinlikle imdada yetişiyor. Ben e bebektekilerden aldım gayet yeterli geldi.
Nur123aa Biranne7 göğüs kalkanı alın aldırın pişman olmazsınız öldüm dirildim göğüs ağrısından ne varsa sürdüm geçmedi en son gümüş kalkan aldım o iyileştirdi
suleeeeeeeee Emzirme döneminde sorun yasarsanız alın bence cok gerekli birsey degil ihtiyac olursa almanız daha mantıklı
Zelis97 Bence gerekli bişey. Hem göğüs ucu yaralarınız olursa diye hemde gün içinde göğüsten akan süt boşa gitmemiş oluyor, kalkanın içine birikiyor bebeğinize verebiliyorsunuz
ilzannliy 321hercai hissiyatı nasıl peki? E bebekte baby mom marka var mesela silikon onları önerir misiniz?
Zelis97 ilzannliy biberon ile vermiştim canım. Biberon olarakta anne göğsüne en uygun avent markayı kullanmıştım