Meral2158 Merhaba hanımlar 12 günlük bebeğim var kakası aşırı sıvı ishal yani anne sütü veriyorum takviye olarak mama veriyorum ama gaz olmasın diye rezene çayı ve papatya çayı içiyorum acaba çayların etkisi var mı
beyzzsenturkk Meral2158 benim kızım da 10 günlük mama vermiyorum sadece anne sütü ama bizimki de su gibi yapıyor kakasını
minik_koala_ve_annesi Meral2158 gaz sorunu canim 1 aya yakin basliyor henuz olmaz ki bence rezene falan icme
guzelanne01_ Meral2158 canım zaten sıvı olurki katı olmazki su gibi olur 40 gün böyledir sürekli bez değişirsin ek gıda yada mama vermezsende 6 aya kadarda böyle kaka yapma oranı azalıyor ek gıda mamaya geçtinmi katılaşır
minik_koala_ve_annesi Meral2158 birde anne sutu alan bebek genelde sivi olur cisi sorun oldugunu sanmiyorum🥰
Meral2158 guzelanne01_ ya bilmiyorum kimhiç tecrübem yok o yüzden herşeyini irdeliyorum inceliyorum kakasının su gibi olması normal yani öyle mi mama da veriyorum ama
guzelanne01_ Meral2158 ben öyle çaylar içmedim bence gerek yok gazı olmasın diye 1 çay kaşığı kimyon yutardım su içerdim üstüne hamd olsun olmadıda gazı ve kaynar denilen bi bitki çayı lohusa şerbeti diyoruz biz adanada onu içtim 40 gün
guzelanne01_ Meral2158 canım bu süreçte öncelikle çoçuk doktorun olsun muhakki ben kızımda 2 yaşına kadar doğduğundan Araştırmalarım sonuçu şeker gibi bir doktor buldum Çünkü Herşey olabilir İshal değildir kızımda 40 gün su gibiydi zaten nasıl katı olsunki🙈10 kere bez değiştirirdi annem dahil çevrem hep çoçuk büyütünler normal dedi tabi bende senin gibi içim rahat etmedi doktora götürdüm gayet normal dedi Evet normal ama yinede doktorun görsün Mama veriyormuşsun nolur nolmaz
Zeynepbebek23 Selam kızlar 13 günlük bebeğim var qaz sancısı çok kızarıyor ağlıyor.Doktora götürdüm ama yazdığı ilaçlar fark yaratmadı gibi geliyor.Qaz olmaması için ne yapa bilirim?Kendimde qaz yapmasın diye bazı şeyleri yemiyorum.ama yi qazı var🥺