GzdeBilgeYlmaz Kızlar Cuma günü spinal sezeryan ile Doğum yaptım ameliyat sonrası ilk ayağa kalkış sırasında bir sıkıntı yaşamadım rahattım. bugün 3. Günüm ameliyat yerimden çok sıkıntı çekiyorum dayanılmaz bir acı zar zor yürüyüş yapıyorum evde ama oturduğum an kitleniyorum kramp gibi sancılar giriyor ağrı kesici de fayda etmiyor ne oturtabiliyorum ne kalka biliyorum😔benim gibi olanlar var mı kaç günde geçti bu acılar sancılar
Marpling GzdeBilgeYlmaz canım bir hafta dayan sonra gittikçe geciyor ben minoset kullanmıştım birde sıcak tut kendini ayaklarını
Smyy GzdeBilgeYlmaz bunlar normal şeyler,eğer göbeğinizde varsa daha çok acı hissedersiniz, bi iki hafta sabredin geçer iniaallah
GzdeBilgeYlmaz Yagmur1991 canım spinallik bir durum değil aslında.asıl mesele sezeryan ve o kesi acısı dayanılmaz öbür türlü aklına birşey gelmesin çok güzeldi Doğum esnasında zaten hiç birşey hissetmiyorsun bebişi hemen kucağına veriyorlar 😍☺️
BusraBaturu 3 sene önce oldum spinal ile sezeryan 2 hafta sonra tekrar olacagım 😊 yasadıklarınız kesi bölgesinden kaynaklı yer cekiminden ötürü aşşa baskı oluyor nefes kesilmesi acı sızı kramp gibi agrılar oluyor hatta ilk 7 gün yürürken kesi bölgesi assa bastığından nefes almakta zorlanırsınız ama gecicek ilk 10 gün kendinize süre tanıyın kolay değil kesi var bebişi sevin öpün agrınıza çok iyi gelir 🌸