elif233233 Tgcgkhn uzak olması mühim değil aslında aşırı olmadıktan sonra doktor ve hastane önceliğim 🥰
Tgcgkhn elif233233 aynı şekilde hangi doktora gittin muayene ne kadar dediler emre uysala baktın mı birde 😇
nerminnn_ Tgcgkhn ben emre uysala gidiyorum iyi ilgili bir doktor tavsiye üzerine gittim zaten pembe mavi ve acıbadem’le anlaşmalı yasa çıkmış heralde acı bademle devam eder cuma kontrolüm var tavsiye ederim
elif233233 Tgcgkhn benim doktorum doc Dr Mehmet özgür Akkurt canım dahabonce iltac hanıma da muayene olmuştum başka doktor hakkında bilgim yok muayenesi 2 kusurdu
Tgcgkhn nerminnn_ çok şükür emre beye giden biri denk geldi 😍 tahliller falan nasıl nerde yapılıyor onları hiç bilmiyorum
nerminnn_ @“Tgcgkhn” Tgcgkhn ben tahlilleri jimerde yaptırıp sonucu whatsaptan gönderiyorum istediğiniz hastanede yaptırabilirsiniz tahlilleri
Eddiee Tgcgkhn songül hanımla bugün tanıştık çok güleryüzlü enerjisi güzel bir doktor. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz kalp atışı için canım bence deneyebilirsin 🥰
Tgcgkhn Eddiee şu an neşe kaplan karakaşla devam ediyorum songül hanım gece acil durumda pek hastaneye gitmiyormuş o yüzden o olmaz 🥹
Tgcgkhn Eddiee sırf hastaneden dolayı istemiyorum doktorumdan o kadar memnunum ki keşke bi kez gitsen anlarsın 🤭 ultrasonlarda o kadar mutlu oluyor ki anlatamam 🥰
ZSever Hatice taslıya gidiyorum kendi muayenehanesi ve ilgili bir doktor jimer ve hayat hastanesiyle anlaşmalı istediğim her saat ulaşabiliyorum kendisine 🌺
Gamozzegur senaaydinli Nilüfer doruk şubat sonu gibi açılıyormuş Çekirge doruk sezeryan ücreti de 9000 miş şimdi
Mihranur Tgcgkhn canım bende 10 haftalığım şuan bu ay 12. Haftamda randevu aldım neşe hanıma ilk defa gidicem kendisinin yorumlarını okuyarak karar verdim ne gibi bir sıkıntı var hastaneyle alakalı acaba merak ettim