Merhaba Arkadaşlar çok fazla olmasa da tartışmalarda fikir alışverişinde bulunmuştuk belki hatırlarsınız ayın 26 sı yani bugün sezaryen için gün almıştık pazartesi son kontrol için hastaneye gittim nst çekildi sancılar çıktı ve bebeğin kalp atışları çok yüksek çıkınca acil almamız lazım dediler çok korktum ama kendim için değil çocuğuma bişey olur diye hemen yatışım yapıldı öğlen arasında doktor bebeği aldı meğerse bizim bebeğin gelişimi önden gittiği için normal doğumum da başlamış kalp atışları çok hızlıymış bebeğim 2 saat gözetim altında kaldı çok şükür bir sağlık problemi çıkmadı 3.450 gr 51 cm doğdu gayet sağlıklı şuan sezaryen doğuma gelince ister istemez zorlu yanları var sonrası için henüz rahat oturup kalkamıyorum birazda nazlıyım galiba 2 gün emzirmekte güçlük çektim şuan gayet rahat emzirebiliyorum çok uzattım kusura bakmayın Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı ameliyata girerken anne olmak isteyen herkese dua ederek gittim kızımın adını ülkü koyduk hepinizi öpüyorum güzel anneler 😍😍