- Düzenlendi
Kızlar 7 haftalığım kanamam oldu progestan ilaç verdiler. Fitil gibi mı kullanacagım yanlış anlamadım dimi doktor çok kamarsa ağızdan al dedi. Kanama geçiren sağlıkla doğuran var mı moralim bozuk
Kızlar 7 haftalığım kanamam oldu progestan ilaç verdiler. Fitil gibi mı kullanacagım yanlış anlamadım dimi doktor çok kamarsa ağızdan al dedi. Kanama geçiren sağlıkla doğuran var mı moralim bozuk
Merhaba geçmiş olsun benimde kızımda iki kere düşük riskim oldu yoğun bir kanamayla gitmiştim hastaneye ve çok korkarak ama progestan hap aldıktan sonra kesildi kanama korkma dikkat et çok hareket etmemeye çalış hemen kesilir seninde inşallah rabbim sanada bebeğinede iyilik versin
Eloweim ablamında kanaması oldu ağızdan dırek kullandı birde hastanedede yattı ılk bebegı düşmüştü o yüzden kanamadan çok korktu ıkıncısınde yaşadı kanamayı sımdı kucağımızda 3 aylık oldu bıle teyzesi ıcını rahat tut bende şimdi hamıleyım kanamam oldu hemen ıgne pregeston verdi hala alıyorum alttan fıtıl gıbı kanamam hemen durdu suanlık bıseyım yok dınlenıyorum 11 haftalık oldum 3 haftadır kullanıyorum ılacı morelını yüksek tut dua et bugün bol bol🥰 🙏🏽
Bende progestanı fitil olarak kullanıyorum eldiven kullanın atarken fitili enfeksiyon kapmamak için en ileriye doğru ittirin korkmayın
Eloweim fitil olarak kullanımı daha etkili . Ağızdan alındığında tansiyon düşüklüğü ve. Baş donmesi bulantı yapiyo benimde tehlikeli bi gebeliğim var fitil olarak kullanıyorum. Kanama olmadığı durumda 1 sabah 1 akşam. Leke olursa 2 sabah 2 akşam kanama olursa 3 adet sabah 3 adet akşam kullanımını önerdi doktorum bunun yanında haftada bir vurmam için proluton iğne verdi 4. Haftadan beri kullanıyorum