Nurhatice01 Beta 500 dü 2 gün önce bugün kaşık ağrısı ve lekenme var yaşayan varmı 13 gün geçti bu arada lütfen yaşayan varmi düşük mü yapiyorum
myangelson Nurhatice01 zaman kaybetmeden acile gitmen gerekiyor düşük önleyici iğne ilaç vs verilir her ihtimale karşı
Minikmucizelere Nurhatice01 acile gidip tekrar kan ver ve muayene ol düşük onleyici igne veririler belki yada degerin dususe gectiyse kimyasal derler
Ebrarliva Nurhatice01 canım gerçekten yanlış anlama ama burda ne yazsak bile boş sen zaten leke veya a kanama gördüğünde vakit kaybetmeden gitmen lazım burda kim ne yazsada boş yani senin hemen gitmen lazim
Minikmucizelere kevserky evet bu arkadasinda dusuyosa kimyasaldir dusmuyosa hap igne falan verirler belki Bende geçen ay gecirdim kimyasal siz ne zaman geçirdiniz
myangelson Nurhatice01 artık Allah’a kalmış orası değerin düşük olduğu için ultrason ile takip edilemez zaten diye düşünüyorum bu ilacı kullanarak tutunmasını sağlayacak Allah’ın izniyle fayda eder 🙏🏻 belki kan ile takip etmek isteyebilir
melisaugtr Nurhatice01 kan verip beta hcg baktırdınız mı? Oradan anlaşılır bitek, daha çok yeni gebesiniz
femme Nurhatice01 düşmesin diye önlem amaçlı veriliyor zaten ama , doktorunuz kontrol etmesi kalp atışına bakması lazım kanama kese için demi nerede görmesi gerekiyor. Başından salmış gibi , siz doktora gidin