Herkese selamlsr sabah hazırlanıp annem babam eşim çocuklar hep beraber hastaneye gittik, yatışım yapıldı damar yolum açılacaktı önce odayı süsleyip fotoğraf çekineyim diye rica ettim, hemşireler çok tatlıydı, kabul ettiler, hep beraber odayı süsledik, foto çekildik sonra gelip damar yolumu açtılar, bismillah başlıyor dedim sakin oldum, başlayınca biter ve bebeğime kavuşmak istiyordum artık, yatağı ameliyathaneye taşıdılar, anestezi şeklini tekrar sordular sipinal istediğimi söyledim, anestezi doktoru geldi , belime soğuk bişeyler sürdü ve muayene ettiğini söyledi, dokundu yer belirlerdi şimdi biraz canını acıtacağım özür dilerim dedi ve inanın kalçadaki iğneden bile hafif bir his asla acı değil hissettim sonra yatırdılar test etti uyuşmadan olur diye korktum sonra midem bulanıp başım döndü kötü oluyorum dedim, doktoruma başlayabiliriz dedi, biraz çekiştirme vs hissettim asla acı yok bebeğim doğdu, yanağıma dokundurdular, hazırlayıp yanıma getirip emzirttiler, bebeğimi yanımdan hiç ayırmadılar, bebeğimi görünce bulantı vs bişey kalmadı herşey çok çok güzel geçti , bebeğimi emzirerek odama çıktım , 6 saat sonra yürüttüler gayet kolay yürüdüm sonrasında yataktan tek başıma inip WC’ye tek bile gidebildim, 4. Günümüz herşey yolunda hergün daha da iyi olacak inş , hepinize kolay doğum dilerim