Hamiyetunlu Haftadayım şimdiye kadar 20 gün ara ile iki sefer hafif bir önce kanlı sonra kahverengi lekelenme oldu geçti bu şekilde olan var mı ? Doktor damar çatlamış olabilir diyo ama ne ilişki ne bişey varken durduk yere geldi
Hamiyetunlu 2 doktora da göründüm herhangi bi sıkıntı yok bebekte dedi damar çatlamış olabilir veya ödem olmuş olabilir dedi çok aşırı gelmiyo çok az miktarda geçiyor sonra progestan kullandırıyorum
Nk06 Bendede 20.haftada oldu 2 hafta önce yarım çay bardağı falan geldi herşeye bakıldı açılma vs hiçbirşey yok Herşey sağlıklı denildi progeston başladım 2 haftam bitti ilacı bırakmamı söyledi şimdilik birşey yok şükür
Hamiyetunlu Nk06 benimde ilk 19. Haftamda geldi çok az benim o kadar değil sonra kesildi işte 20 gün sonra 21. haftamda bir daha geldi ikisinde de bi açılma yok benimde normal göründü herşey ama ara ara olunca insan tedirgin oluyor
Nk06 Hamiyetunlu evet benimde içim içimi yiyor şu mübarek günde rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏