prettywomann İki hafta önce kontrole gittiğimde bebek yan duruyordu bugün gittiğimde döndüğünü söyledi doktor normal doğum için sizce bundan sonra ters dönme ihtimali var mı şu an 30+4 ☺
EmineDefneGokce prettywomann belli olmuyor hiç canım. 25. Haftadan 37. Haftaya kadar baş aşağı olan bebeğim makat dönmüş😂 38. Haftadayım
denizarenmom prettywomann 30+3um bizimki makat gelis hâlâ donmesini bekliyoruz🥹🥹 bence donedebilir donmeyedebilir kullanici adini tam hatirlamiyorum ama bir hanimefendi vardi bebegi 37 ya da 38e kadar dogum pozisyonundaymis sonra tekrar makat gelis olmus
hayalperest2310 prettywomann hiç belli olmuyor o artık ters köşe yapabilirler bebişlerimiz hayırlsıyla bakalım bizde 32 yiz hep doğum pozisyonundaydı ama artık ne olur bilemiycm
denizarenmom EmineDefneGokce anaam sen iste seni yazmistim yoruma kullanici adini tam hatirlayamamıstım😂
prettywomann EmineDefneGokce ay sizi biliyorum umarım öyle olmaz çünkü normal istiyorum peki siz döndüğünü anlamış mıydınız
prettywomann denizarenmom ay evet ben de biliyorum onu ama o çok istisna bir durum bence yine de belli olmaz tabi kendimi dönmemesi için şartlayayım 😀 ben anladım açıkçası poposunun olduğu kısım sertleşiyordu ama orasının kafası mı orası mı olduğunu anlayamamıştım bugün başı aşağıdaymış netleşti ☺
denizarenmom prettywomann benimkinin hala tekmeler ayni yerde tahminime gore donmedi randevuma da 2 hafta var tam🥹
prettywomann Gizem53 yaa bunu duymamıştım hiç doğum pozisyonuna gireni duydum da son dakika ters dönen duymadım 🙄
Babykalamar prettywomann donebilir. Zaten onemli olan bas asagi pozisyona gecmedi degil o pozisyonda kalmasi demisti doktorum🤣
Hamidevahap prettywomann bende 29 0 im cnm benimde transfers pozisyonda dendi yanı yan ınsallah doner benımde
prettywomann Hamidevahap benim 28de öyleydi yan duruyorsa genelde dönüyor diyorlar bana da öyle demişlerdi cidden dönmüş ama son ana kadar ne yapar bilemem
Babykalamar prettywomann tamamen bebege bagli 1 gece de makat pozisyona gecende oluyo 1 gecede dogum pozisyonuna gecen de ☺️