Merhaba sevgili anneler
İkinci gebeliğim 39+5 gece 4 de oğluma su vermek için ayağı kalktım kalkmamla suyumum birden olduğu gibi geldi şok geçirdim resmen eşim ayağımq dolaştı ilk gebeliğimde de suyum gelmişti ama az az. Bu seferki çok değişikti sonra apar topar hastaneye gittik ama hiç sancım yoktu. Çatı muanesi yaptılar 3 cm açıklık var dediler sonra sancı odasına gittik eşimle bol bol yürü egzersiz yap dedi ebeler. Ara ara gelip nts bağladılar. Sonra ebe geldi açıklığa baktı açıklık var ama bebeğin başı inmiyor dedi. Bir türlü kafası inmiyordu saat gündüz saat 2 de suni sancı verip duş aldırdılar topun üzerinde zıpladım baya çatı muanesi yaptılar kafası inmeye başlamış dedi ebe doğumhayeneyr geçtik doktorum da gelmişti. Suni sancı dozunu arttırmalarını istedim onlardan bir türlü sancıyı hissedip ıkınamıyordum dozu yükseltiler ama yok kafası iniyor tekrar geri gidiyordu ebelere destek olun dedim son defa sancı gelince ıkındım onlarda karnından bastırdılar böylece saat 15:33 de doğurdum. Ömrümden ömür gitti resmen o kadar ıkınmışım ki yüzümdeki bütün kılcal damarlar dışa vurmuştu. Benim ilk gebeliğimde de bebeğin kafası inmiyordu o zamanda ebeler bastımıştı tecrübeliydim yani.
Hastaneden çok memnun kaldım ebeler çalışanlar doktorum hepsi çok kibar güler yüzlüydü. Sormak istediğiniz bir şey varsa buyurun lütfen 🙏 😊 sevgiler