kymkkymk2106 Kızlar gebelikten dolayı kabızlık şikayetm vardı bi kaç hafta önce pirinç tanesi kadar makat aramda et parçası fark ettim iki gündr ağrı yapıodu bugün bakıym dedim büyümüş ve siyah olmuş üzüm tanesi kadar 38+1 haftalk hamileym napcam ben ya 😫bu durumda tedavi eder mi doktorlar gebelik bitene kadar daha çok ağrı yaparsa naparm zaten makata baskı var kabızlık var off off😒😒
Arasada Cnm aynı sorun bende de vardı hala var ama agrı yok çok şükür.alaturka tuvalate oturma dedi doktor dahada tetikler bu haldeyken dedi.bide bn pişik kremi var sudokrem onunla her tuvalettn sonra bolca sürüyordm yumşatıyordu ve sıcak su torbası yap üstüne otur rahatlatıyor.inşallah faydası olur dene derim
kymkkymk2106 Arasada çok saol cnm ama tedavi edilmeden kendiliğinden geçmiomş galiba çok şükür henüz kanama yapmadı ağrıda arada sızlama gbi alafranga tuvaletim yok mecbur alaturka kullanıorm ve gerçekten de daha çok tetiklio 😔
kymkkymk2106 Mrvkzgdnl sende de mi var😔 çoğu gebenin oluyo snırm araştrdm özellikle hamile kadınlarda sık rastlanan bi durum yazıo
Okaradeniz Kabizlik icin mutlaka ac karnina 5-6 kuru kayisi ve ilik hatta kaynara yakin su ic ve 1 saat sona kahvalti yap hemoroid icin ise min.2-3 gun zeytinyagli pamuk beklet siskinlik olan yerde, siskinlik cok gecmior ama agri bariz bi sekilde gecior.Genel cerrahi genelde ilac verior ama zaten 38 desin bence artik ilac kullanma dedigimi yap ayni sorunlarin daha fazlasini yasayan ve doktora giden biri olarak yaziorum.Cok fena kanamalarim oluordu hatta oturamiordun ole kotuydum zeytinyagli pamuk cok ii geldi.sicak suya sakin oturma erken dogumu tetiklior.Doktor da ayni seyi soyledi.Bana doktor dogum sonrasi gel alalim demisti hemoroidleri.
kymkkymk2106 Okaradeniz evet sanırım bnde gitsem doğumdan sonra alalm diyicek zaten zeytin yağlı pamuk koydm bi kaç gün doğm için aslında bunu yaptm belkide ondan dolayı hiç kanama yapmadı yumuşak tuttu die
Mrvkzgdnl Benimde aynı şekilde 🙈 zorluk çekiyorum ama ilaç kullanmıyorum. Doktorum sıcak suyun içerisine otur dedi ama Doğumu tetikler diye korkudan oturamıyorum. Lifli gıdalar tüketiyorum. Hemoroid tedavisi de yok maalesef ilerleyince ameliyat 😷 Doğumdan sonra tedavi görmeyi düşünüyorum bakalım 🤔