Lovefrom Bir ay önce gelişim geriliği yüzünden 11+5 bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum kızlar Allah kimseye yaşatmasın doktorun genetik testler yapılması gerektiğini söyledi bizde şuan tekrar bebek istiyoruz testlerin sonucu çıkmadan gebe kalsam sıkıntı olur mu tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Korkuyorum tekrar aynı şey başıma gelecek diye 😣
semrakarahan Lovefrom test yaptirin oyle kalin bence ya bende kurtaj oldum cok kanamam vardi yaptirdm ben genetik test bisey hissediyorm yaptirmak istiyorm dedim 15 gun surmustu testin sonucu ve bn kurtaj oldugum gun sonucum cikti pihtilasma varmis daha once ogrenseydim igne vurulcaktm hersyde bi hayir varmis bunda bak hemen basladim igneye
Muhammedamine Lovefrom genetik testlerin amacı zaten neden olduğunu belirleyip herhangi bir sağlık sorunu varsa sonraki gebelikte aynı problem yaşanmasın dır canım . Mesela benim genetik testler sonucunda pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı ve gebeliğim süresince iğne kullanmam gerekiyor günlük şimdikş gebeliğimde kullanıyorum . Acele etme
Seda54 Lovefrom testin sonucunu muhakkak bekle canım sonuç çıkmadan şakın düşünme yani ben bu yüzden 3 defa aynı şeyi yaşadım keşke hemen genetik test yaptırsaydım yaşamasaydım diyorum ama iş işten geçti şuanda rahatsızlığımın ne olduğunu bilmiyorum kesemiz gözükmeden tedaviye başladık hamd olsun şuanda 10 haftalık olduk kesinlikle bekle derim canım aynı şeyleri tekrar yaşamanı istemem
Beyza7950 Benim bilgim yok ama testleri ve sonuclara gore doktorunun yonlendirmesini bekle bence kuzum daha saglikli bi sonuc alirsin. Umarim saglicakla bi bebisin olur
Muhammedamine semrakarahan ben 30 haftalık hamileyim başından beri kendim vuruyorum canım alıştım artık ☺️
semrakarahan Muhammedamine bn daha 1 aydir vuruyorm alisiyorum yavas yavas ama yakiyor geliyor bana oylemi sizdede
Tiredmother Kürtajdan sonra rahim yorgun oluyor canım tekrar aynı kötü şeyleri yaşamaman için 3 ay bekle derim doktorlarda 3 ay öneriyor zaten genelde
Deletedmom34 Lovefrom canım benim sana tavsiyem 3 ay bekle rahmin kendini toparlasın daha sağlıklı bi gebelik olsun. Ben öyle yaptım ve şuan 20 haftalık hamileyim
Nilufer13 Lovefrom bende genetik testleri yaptirdim doktor sonucu gormeden hamile kalma dedi sebebini ogrenip oyle tedaviye baslayalim o sekilde dedi seni cok iyi anliyorum bende biran once olsun cok istiyorum ama sonu husran olsun istemiyorum o yuzden bekliyorum
Necla06 Lovefrom tekrar ayni seyleri yaşamamanız icin bi garantinizin olmadığını düşünerek hareket etmelisiniz bence. Testleriniz temiz çıksa bile Kürtaj olduktan sonra en az 3 adet dönemi geçip vücudunun dinlenmesini de söyleyebilir doktorun. Evet tekrar hemen hamile kalmak istiyor insan buna hak veriyorum ama bence beklenip doktor dinlenmeli. Yine de size kalmış tabi.
denizers Lovefrom canım geçmiş olsun bende 18 gün önce kürtaj oldum:( doktor ikinci adetini görünce korunmayı bırakmamı söyledi,şu an gaz ve Kasık batması var anlamıyorum adet belirtileri mi acaba bekliyorum arada batma oluyor ,bence korun en azından 1 ,2 ay