SedAvsar8 2019-ikra kese şekline göre diye yorum yaptı. 🐣 bugün direkt doktor Erkek dedi. Hiç saniye geçmedi bakar bakmaz. 🤭😄
esmerella37 Sağlıcakla al inşallah kzumm 🥰🥰🥰 rabbim tüm isteyenlere ve bana da nasıp olur inşallah sizde bana dua edin şu mubarek günde
Gunay_14_18 esmerella37 Banada 7 haftada bildin canim dogru cikdi Inwallah Rabbim Seni sevindirsin🙏🏻❤️
SedAvsar8 esmerella37 🤲🏻🤲🏻💖💖💖 Bugün sana dua edicem ve diğer tüm isteyen herkese 🌸 Allahim kimsenin kucağını boş koymasin… 🎈💐 herkese versinnn inşallah 🤍🌹
esmerella37 Gunay_14_18 ya ne guzelll ayy insallah cnm dualarınıza ihtiyacm var gercekten 3 senedir bende beklıyorum bu mucızeyi 🥰
Gunay_14_18 2oglusannesi evet 7 haftalik ultrasona kiz dedi,9 haftaligada dedi kiz 11 haftaliygada ve gercekten kiz❤️
Busraseren94 Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Hamilelere de kolay doğumlar nasip etsin bugün kandil dualarımız kabul olsun Allahın izniyle ❣️
Busraseren94 Burcuozz forma tıkladığınızda en üst solda 3 çizgiye tıklayın orada resim yükle var yükleyin kopyalayıp sohbete yapıştırın
Ebruskaaa 3kuzuAnnesiyim daha önce de erkek demiştin sen bana 😅 ama inşallah kız çıkar yarın kesin belli olacak