Hazal89 Nil Duru nasıl sizce? Yada başka öneriniz varmı annem duru istediği için onu kırmak istemiyorum ama yanına ne olur
Mrv06 Hazal89 bnde 36 haftalıgım 1 veya 2 haftaya sezeryanım olacak ama hala ortada isim yok aslında vardo annem begenmiyo 😏😏
papatyaaaaa Anneni kırmak istemiyorsan koy bence güzel saf bi isim ama mila ismide güzel anlamına bi bakmalısın 😘
deletedmom734 Hazal89 siz.ne tarz bir isim istiyorsunuz rahel ismi çok hoşuma gidiyor benim Gökçen erva gülsuhan amira hiba helen bu isimlerde fikir olsun
Hazal89 deletedmom734 Çok güzel ve orjinal isimler 💕Ama etrafımızdakiler mutlaka bir şer bulup soğutuyorlar isimden🙁
sonsuzmasalim Hazal89 uyumuş tabi ama ben genel olarak çift isim beğenmiyorum. Benimde çift ismim var herkesin kafası karışıyor bazıları birini bazıları da diğerini kullanıyorlar. Tek isim daha iyiyi oluyor ama herkes kendisi karar vermeli tabi 🙈
Hazal89 Tansudipi O da cok guzel😄💕 Zaten kizlar icin o kadar cok farkli ve guzel isim varki insan neye karar vereceğini şaşırıyor😄