Nazlicihangir PrmEliffff Suyumu doktor patlattı canım onu bekleme sancın varsa bir görün yine de yoksa bekle ama vakit geçirme çok
1anne2bebek__ PrmEliffff inşallah canım Allah hepimize kolay doğumlar versin inşallah bir avazda sağlıkla kavuşmak nasip 🤲🫶🏻
Gmzylcn Dün 23 30 civarında benimde nişanm geldi ama şuan ne ağrı ne sancı yok bebişlerimiz bilir sanırsam gelcegi vakti hayırlısıyla hepimiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize bizde 39+1 deyiz bugün bakalım 🤗
PrmEliffff Gmzylcn Hafi hayırlısı bakalım 🤗 Suları gelene kadar beklemeye devam artık hepimizin en fazla 1 haftası var 😂
Gmzylcn PrmEliffff evet sayılı gün öyle yada böyle Bi şekilde kavuşcaz Allahım en hayırlısını nasip etsin ♡
Butterflyank PrmEliffff hepimiz aynı anda aynı aralıklar da doğuracağiz gibi 🙂🙈 suni sancı istemiyorum inşallah Kendi sancimizla gelir minnoşlar
bohemianmom PrmEliffff 72 saat içerisinde doğum başlıyor genelde ama bir hafta sonra da doğum yapan var doktorunuza söylerseniz nst sonucuna göre zaten bilgi veriyor.
Butterflyank PrmEliffff bugün kontrolüm vardi nst de sancı ve ağrı çıktı ama çok değil 1 cm de açıklık varmış hoca bekleyelim dedi gelmezse haftaya persembe sezaryen ile alriiz dedi eğer o güne kadar bebek gelmek isterse de normal doğum yaparız dedi 🙂 benim de kafalar yandı 😁👀
Butterflyank PrmEliffff kendiliğinden açılma olursa normale alacak ama sanırım açılma hızlı ilermeyecek dedi bakalım ne olacak ama benim minnoş haftaya kalmaz gibi hareketli baya
Butterflyank PrmEliffff evettt bugün nasılızzz bakalım 🙃 bende de durumlar aynı bugün biraz fazla yürümüsün belim ağrıdı
Limonsekeri Butterflyank bende aynı beklemedeyim bilerek çok iş yapmamaya çalışıyorum 🤗 biraz daha günümüzü dolduralım diye