Hsee 38+4 oluyoruz bu aksam sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz kaç haftalıksınız belirtileriniz neler kızlar
Hiradefne Hsee 38+3 kontrl vardı bugün sancım full ama bn hissetmiyrm yine açılma yok doktr braz daha bekleylm kendi agrini acilmani dedi arada adet sancisi gibi hafif ağrım oluo yatınca daha çok kasılma ağrı oluo artık kavuşmak istyrm
Hsee aygm34 al benden de o kadar biliyomusun 😝😝 ara ara kasılma ve adet sancısı gibi minik minik sancılar oluyor hurma yiyorum squat yapıyorum düzenli olarak ana nafile😛
aygm34 Xxx0101 yalan yok hafif kasılmalar girdikçe bende korkmaya başladım 🥹Çok garip bi his Allah tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 🫶🏼
Hsee Fundayakut ay aynıyızzz yaa bende sabırsızlanıyorum artık canım hiç kasılma sertleşme falan olmuyormu?bizim bebişler patron ne zaman istese o zaman gelcekler keyifleri yerinde😋😀
Fundayakut Hsee Ya benim karnım hep en başından beri çok sert o yüzden çok anlayamıyorum ara ara yalancı sancılarım oluyor ama ne gelen var ne giden 😅🤣
Iscn aygm34 evet ya bitane bebeitom var zaten 2. Gelcek inşallahh çabucak şu hamilelik işi bitain istiyorum sağ salım