Birrannee Bahar3521 ilk hamilelikte 8. haftada başladı 16 ya kadar çok şiddetli devam etti çıkarmaktan boğazlarım tahriş olmuştu kan geliyodu artık. Şimdi ikinci gebeliğim 12 haftadayım bulantılarım var fakat çok zorlamıyo çok şükür 🙏
Aysun56 Bahar3521 ilk 3ay sadece hafif sabah bulantilari oldu çok şükür oda kahvaltı yapınca geçiyordu
designermoms Bahar3521 8den sonra başladı tam doktorumun dediği zaman ama çok kötüydü mutfağıma hiç giremedim kendi evimden midem bulanıyordu yemek göremiyordum çok kötü zamanlardı şimdi iyiyim çok şükür 🥲
Nur1211 Bahar3521 zofer kullandım biraz pahalı bir ilaç doktorum onermisti çok kusuyordum onu atınca hemen kesiyordu bulantıyı doktorunuza bir danışın isterseniz ama devlet karşılamıyor ilaci. Doktor 8 lik yazmıştı onu yarıya bölüp içmemi söylemişti
designermoms Bahar3521 doktorum bana metpamid yazmıştı o şiddetli mide bulantılarıma bile iyi geliyordu sadece çok ağırlık yapıyor çalıştığım için çoğu zaman içemiyordum ama haftasonu evde içtiğimde çok rahat ediyordum danışabilirsin istersen
ABoyAndTwinsBoysMoms İlk hamileliğimde doğuma kadar . İkinci hamileliğimde şuan 5,5 aylığım hala devam. 😑 Biteceğini de sanmıyorum ..
ABoyAndTwinsBoysMoms Bahar3521 hafifliyor evet ama sadece hafifliyor. Mesela başlarda günde 10 kere kusuyordum şimdi ⅘ kere gibi. Bazen kusmadığım da oluyor ama sadece kuru şeyler yemem lazım. Bulantı için Günde iki kere de ilaç alıyorum.