sezgii 1asel-duru şuan boğazı ağrıyan insanların çoğu beta her yerde test yapılmadığı için bilinmiyor bu virüs zaten hep vardı ama bulaşıcılığı çoğaldı heralde geçmeyen boğaz ağrısı varsa bu testi yaptırsın herkes çünkü antibiyotiksiz geçmiyor
1asel-duru sezgii bazı durumlarda antibiyotik bile fayda etmiyor çevrem de hasta olanlar 15 gün falan atlatamiyorum diyor
story Ozlm_88kpn kesinlikle ben ilaçsız idare ederim dedim her şeyi denedim ama keşke vücudumu yormasaymışım ilk gün gitseymişim dedim. Siz de öksürük var mı mucovit çok iyi bir balgam söktürücü benim çok öksürüğüm var bakalım eğer geçmezse bunu soracağım doktora
Ozlm_88kpn story öksürüğüm vardı ve mide bulantima sebep oluyordu ilaç kullandığından beri mide bulantım kesildi mucovit çok iyi geldi.
Vildantas story onerdiyse sıkıntı yok için o zaman . Amin rabbim kimseyi hastalıkla evlat acısıyla sınamasın🙏 sağlıkla doğarlar inşallah 😊🍀
Haticekhrm Bende kaç gündür hastayım hem öksürük hem geçmeyen bogaz agrısı var tüm vucudum ve başım agrıyo dün gittim hastaneye 4 haftalık hamileyim bende korkuyorum doktorda bi şey yapamayız ilaç yazamam dedi nasıl geçecek bilmiyorum
story Haticekhrm çok geçmiş olsun yani düşenin halinden düşen anlar şu an nasıl zor geçiyor tahmin ediyorum. Bişey yapamayız diyorlar ama böyle de cidden insan dayanamıyor. Kadın doğumcu mu bişey yapamayız dedi yoksa başka bir doktor mu ?