Zxcvbnm12 Arkadaşlar 9 hafta gebeyim berbat kusmalarım var bir kok a atsam ağzıma o bile çıkıyor bir yudum su bile içemiyorum progestan 100 mg kullanıyorum vajinadan citti anlamda gunde rahat 10 kere kusuyorum geceleri bile uykudan uyanıp kusuyom kusarken idrarımı kaçırıyorum daha yeni 9 haftalık gebelik normalmi sizce bu bulantı lar berbar durumdayım 😭😭😭
Esoo0698 Zxcvbnm12 Allah yardımcın olsun canım zor valla bende 10 haftalık olucam bulantım var midem ağrıyo benimde kambur geziyorum resmen
Zeyneparsln Zxcvbnm12 Prilam Dr tablet al gece yatmadan 2 adet iç 6. Haftamda başladı benim şuan 18 deyim hala devam ne yazıkki bazı kişilerde oluyor bende kusma yok mide bulantısı var. Şimdi bide mide yanmalarım başladı geceleri uyutmuyor onda gaviscon yazdırcam doktoruma
Kubra-ulas Zxcvbnm12 ahh ahh Allah yardımcın olsun benim 8. Haftada başladı. Bende sudan tiksindim. Abdest almak duş almak benim için tam işkenceydi. 19 haftalığım hala devam ediyor 🤦🏼♀️
Sbllbs12 Ben de yarın 9a giricem ve 2 haftadır bulantıdan tükendim. Prilam dr içtim bi kaç gün ama bı sefer de yanma oldu yemek borumda. Muz,çubuk kraker ve naneli sakızla bastırıyorum. Bir de kahvaltımı 8/9 gibi yapmaya başladım sanki iyi geldi gibi
Zxcvbnm12 Ben bulantı hapı kullanamıyorumdaha önceden iki düştüğüm ardı o yüzdendoktorlarvermeye korkuyor napıcam nasıl baş etçembilmiyorum gunde 10 kerede kusulmazki korkuyor bazen ilaçzehirliyomu diye ne yapsam kafi olmuyo