betul_yilmazz Benimde erken doğum riskim var 26. Haftadayım 30. Haftada hepsini tamamlamayı düşünüyorum şuan bile zorlanıyorum bazı işleri yaparken bence de ileriye atılmamalı
CmreKsidar betul_yilmazz demi bende öyle düşünüyorum. Allah korusun birsey olsa kafam rahat olsun diyorum. Tabi insallah sağlıkla ve zamanında gelirler bebişler ❤️
CmreKsidar denizarenmom aman kuralım gitsin yoksa benim aklımda kalacak sürekli onu düşüneceğim sanırım 😂😂
Fadimegll321 CmreKsidar kur canım her şeyi hallet zaten kapatmayacak mısın üzerini :) aklında kalacağına yap gitsin teksen üstelik bende 28+5 im yıkasam mı artık diye düşünüyorum eşyalarını ama dolap falan almadım koyacak yerim yok tayimciyim diye gittiğim yerde alırım dedim zorluyor beni :(
Daisy0000 CmreKsidar 19dayım odasını aldık, eşyalarını da yavaştan alıyoruz.. Erken aslında ama, malum gitgide hersey zamlanıyor..Ne kadar erken alırsak kâr …
CmreKsidar Daisy0000 yok ben herşeyini aldım zaten. Sadece kurup kurmamak icin erken mi onu bilememiştim. Bu arada herşey zamlanıyor mantığıyla herşeyini erkenden almıştım bende en iyisini yapıyorsunuz
Daisy0000 CmreKsidar Bence kurun, ilerleyen zamanlarda ağırlaşma gibi bir durumunuz olursa zorlanmadan halletmiş olursunuz
Smylcn_ Beşik, ana kucağı felan ben ilk çocuğumda da eve gelince kurmuştum. Bunda da öyle yapıcam. Hastane çantam ilk çocukta 32 de hazırdı. Şuan 34 haftadayım daha hazırlamadım çok geç kaldımmmm. Kıyafetleri yıkayıp ütüledim 3 hafta felan oluyor
CmreKsidar Smylcn_ beşiği sonradan kurmak zor olmadı mı yani aslında hemen hallolacak bişey ama ne bileyim hazır olsa daha iyi olur psikolojisine girdim nedense. Kıyafetlerine kesinlikle baslıcam bu hafta bende
minik_koala_ve_annesi CmreKsidar 28 de cantamiz hazirdi canim 35 de besigi kurduk bebek arabasina dogunca hemen ihtiyacimiz olmadi hastaneye giderkende pusetini hazirladim
CmreKsidar minik_koala_ve_annesi ay bide hastane çantası vardı demi o aklımdan çıkmış bile. Benim evimle hastane arası arabayla 1 saat o yüzden bebek arabası lazım olur mu bilemedim
potansiyelinstamom CmreKsidar 27de yıkadım kuruttum ütüledim kıyafetleri. Çok aktif olmama sürekli hareket halinde bi hamilelik gecirip kilo almamama rağmen aşırı yorup kaburgalarımı ağrıtmıştı. 32de dolap ve şifonyer kurup yerlestirdik. Bugün 34teyim beşiğini kurup odasina bıraktım. Yatagı gelince beşiği yatak odasına alacağım. 30da bebek arabasını aldık geldiği gün kurup odasına bıraktım. Oda temizse dolap vs hazırsa erken kurulmasının herhangi bir zararı yok bence. Ben kıyafet işlerini daha fazla geciktirmeyin derim. Çok tatlı bir iş gibi duruyor evet ama aşırı yorup el oyalıyor. Ben 30dan sonra hep iyi ki yıkayıp ütüleyip kaldırmışım kimseyi dinlemeyip dedim hep. 1.kıyafetler 2.si hastane çantası ne kadar erken o kadar iyi
CmreKsidar potansiyelinstamom kıyafetleri zaten bu hafta kesin başlamayı düşünüyorum cünkü zaten tekim. Benim ayrı odam var ben sadece kıyafet odası gibi kullanıyorum. Bebeğe oda yapmayacağım beşiği odama koymayı düşündüm bebek arabasını da kıyafet odasında bırakırım dedim. Dediğiniz gibi ben şimdiden ağırlaştım temizlik yapsam eğilip kalktığım da hiç bir yerim tutmuyor pilatese gittiğim halde 😂
minik_koala_ve_annesi CmreKsidar yok kuzum olmuyor zaten hastaneden cikinca puset ile tasiyip arabaya koyuyorsunuz var mi arabaniz blmiyorum da gec kalma kiyafetlere valla ben o haftada yikamama ragmen 1 hafta icinden cikamadim etiket kes renk ayir kumas ayir orguyu ayri yika 1.5 kg dalin gitti😅😅
potansiyelinstamom CmreKsidar 30dan sonra gelen kaburga ve sırt ağrısı, 33de gelen çatı ve yerleşme ağrıları bundan sonra daha kuvvetli şeyler bekliyorum çünkü ben hep amaaan iyi be bi tek mide ağrısından ölüyorum güzelmiş hamilelik diyordum 😀 30dan sonra bi güncelleme geldi bana sorma gitsin 😀 kalk şimdi at çamaşırlari bak beni bile gerdi şu an stresi😀😀😀 hiç yoksa etiket kesin bari 1 saat etiket kesmek sürüyor zaten 😀😀
CmreKsidar potansiyelinstamom çatı ağrısı benim 24 haftadan beri var. Sen yine iyisin benim bütün hamileliğim kabus gibiydi 😂😂😂 tam düzeldim derken hep başka bisey başladı yani ben ilerisini düşünemiyorum. 😂😂 ben en iyisi oturup başlayayım strese soktun beni gece gece 😂😂
potansiyelinstamom CmreKsidar yıkamasını kısa programda sanırım 40 derecede falan yapmıştım. Tekstil pisliği gitmesi yeterli oluyor Kısa suruyor yıkama kısmı ama kurutma kullanmayacaksan alırken içinin eridigi corap eldiven incik cıncık olanları yere dusurmeden askının tellerine asmak… neyse devam edemicem 😀😀😀 bi de çamaşır kuruttğun odanın ısıtması yanmıyorsa kurumuyorlar o ufacık seyler bir turlu😀😀😀 yine de ne kadar yorulsan da odanin kapısını açıp açıp askıdaki kiyafetlere bakınca insanda yorgunluk kalmıyor hiiiç strese girme. Tatli tatli bitireyim bari diye uğraşıyordum ama dur bi de ne olursa olsun oturarak yap ütüyü eğer bebiş oturunca tekmelemiyorsa. Ben ayakta yapmıştım sonra ayaklarımın halen yerinde olduğuna ikna olmam oldukca uzun sürmüştü 😀😀😀😀
CmreKsidar minik_koala_ve_annesi evet araba var. Geçen gün etiketleri keseyim demiştim kıyamamıstım niye kıyamadıysam keşke başlasaymışım bekledikçe insanın gözünde büyüyor sanki. Ben bu mendiller var ya renklerin birbirine geçmesini engelliyor ondan aldım daha öncede kullanıyordum bebeğin kıyafetlerini onla yıkayayım demiştim ama acaba delilik mi olur ☺️
minik_koala_ve_annesi CmreKsidar bizim bi 3 lu takim vardi ana renk gri ama kirmizi kenarlari tulumun birlesim yerleri kirmizi cikmaz diye dusundum yikadim😅😅😅 o kenari kirmizi geneli beyaz zibin beyazlinin icinden gecmis😅
CmreKsidar Fadimegll321 belki kendi dolabınızın küçük bir bölümünü boşaltıp kullanabilirsiniz. Benimde daha yeni geldi dolabım kendi dolabımda tutuyordum gelene kadar. Tayinci olunca eşya taşımak çok zor oluyor haklısınız. Birde eşyalarımız mahvoluyor nakliyede en güzeli gittiğiniz yerde almak. Bende tasınmıcam diye dolap yaptırmıştım ev sahibimiz şimdi oğlum geliyor diyor birde dolabı eve göre yaptırmıştım napcam bilmiyorum