tatlisbirkiz Kızlar 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik şansı yüksekmiş öyle diyorlar. Tecrübe eden oldu mu?
3MelekAnnesiiii tatlisbirkiz gecen ay bende kimyasal gecirdim ve bu pazartesi tekrar adet oldum nasip kismet bana da dediler kimyasaldan sonra cabuk oliyomus diye ama Allah bilir hayirlisini versin insaAllah amin!
minikmucizeemaak tatlisbirkiz Moonrose16 Byzatsy tatlisbirkiz sehrengiz_8 brudi 3MelekAnnesiiii M2k2_i-2 sehrengiz_8 Kızlar bence geçen ay kimyasal yaşadım bu ay adetim 12 gün gecikiyor ne gelen var ne giden testler negatif bugün kan verdim değwr <1.20 böyle gecikme yaşadınız mı kimyasaldan sonra bana yardımcı olur musunuz ?
tatlisbirkiz Baya uzun süre geçmiş, ben 6 ay önce çikolata kistlerim var diye ameliyat oldum o yüzden tekrar oluşmadan hamile kalmam gerekiyor
tatlisbirkiz 3MelekAnnesiiii amin ben de 3. Adetimi gördüm… nasip rabbim afiyetle tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllah
brudi Nisanda gecirdim Mayıs Haziran korundum sonrasında kalamadim hala ben 😕ama hemen peşine kalan çok kişi varmis
brudi tatlisbirkiz yok biz ABD vizesi için kendimizi ayarlamaya çalışıyoduk. Bence hiç korunma ben pişman oldum o iki ay korundugum için şans yukseliyormus o aylarda
minikmucizem__ sehrengiz_8 ben şuan yasıyorum kimyasal gercekten yıpratıcı bir süreç. Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın
Byzatsy tatlisbirkiz haziranda kimyasal gebelik gecırdım ekimde tekrar gebe kaldım Allah’a şükür 21+3 haftalığız ve bi çok tanıdığım da erkenden tekrar gebe kaldı Allahm inşallah isteyen herkese nasip eder 🙏🙏🙏
Moonrose16 Geçen sene aralık sonu kimyasal geçirdim 2022 Bu sene aralık sonu gebe olduğumu öğrendim tam bir sene 😀