Meyveliburln Merhaba ☀️ bende tam 6+3 teyim bulantım yok ama hep karnım aç gibi hissediyorum 😂 bide beyaz akıntım var bazen kahveye dönük oluyor sende durumlar nasıl
momyy__ Meyveliburln canım kahverengi akıntı varsa doktuna danış düşük önleyici kullanmaya başla benim ilk gebeligimde oluyordu doktorum beyaz akıntı dışında hiçbir akıntı normal değil düşük tehlikesi var dir demişti
Hilal-13 Meyveliburln Bede çok açıklıyorum ama halsizim hiç bişey yapamak istemiyorum , beyaz akıntı olur bu aralar
beyzamci Ben 6+2 haftalık hamileyim ciddi halsizlik.. yarın kalp atışı için gidicez bakalım sizle duydunuz mu?
Bebgm35 beyzamci ben 6+4 de gittim kese oluşmuş bebeği henüz goremedik suan 7+6 pazartesi tekrar gidicem
beyzamci Bebgm35 umarım ben yarın duyarım benim geçen hafta kesem herşeyim oluşmuştu bu hafta kesin duymamız lazım gibi konuştu bakalım
beyzamci Bebgm35 veririm canım inşallah bir önceki gebeliğimde yolk kesesi dahi oluştu ama 9 haftya kadar kalp atışı olmadı sonrada düştü zaten bekledim doktorlar alalım dedikçe ama düştü🥺 çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Rabbim kimseye yaşatmasın🥺
Bebgm35 beyzamci Allah bir daha yaşatmasın canim saglikla kucagina al insallah. Benim şuanlik hicbir hamilelik belirtim de yok adet gecikmem dışında. Bakalim bende pazartesi günü gorucem
Hilal-13 QBuse1123 Benim 8 hafta oldu öyle kusma valan yok daha şükürler olsun ama arada bulantı oluyor 😂