civcivim0 Ben de 36+1im doğum şekli belli değil ama normal doğum zor görünüyor dedi doktorum. 6 şubatta kontrolüm var belli olur artık heralde. Suyum fazla ve bebeğim kanala girmiyor bir türlü :/
Asudee3434 ikibaloglanannesi blmm ama kilosu az olduğu için geriden gösteriyo seni üzmek istemem ama sana tavsiyem bol bol muz bal süt iç bide ceviz ye mutlaka 🌸 benim bebeğim de bı ara geriden geliyodu bu şekilde toparlandı 🙂
Asudee3434 ikibaloglanannesi aynen bende öyle yapıyorum şimdi haftasıyla uyumlu ama tedbiri elden bırakmamak lazım 🙂🌸
Ikicocukannesi32 ikibaloglanannesi yaklaşık 1 ay önce ulstrosono göre 31 dim son âdete göre 33 düm ama bidaki gittiğimde Haftami yakalamıştım
Sinemb1406 Ikicocukannesi32 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 hepimizin doğumu sağlıkla, sıkıntısız geçer inşallah 🙏
Lokum 36+6 dayım yavrumla. 36+3te 3.250cikti doktor bir hafta ilerde dedi. En son 13subatta alalım dedi. 8i ile 13u arasında gün belirleriz bir dahaki kontrolde dedi. Bu cuma yine kontrol verdi. O zaman kesin gün belirlenecek.