EyAs bu kadar panik olma çocuğa da zarar su fazlalığı diyetle duzelebilen bişey Allah’ın izniyle korkma biraz dikkat edersen düzelir inşaallah perinatoloji ve endokrine tedbir amaçlı gönderiyor perinatoloji ayrıntılı ilgileniyor endokrin de testlerini yapıp diyetisyene gönderir perinatolojiye göndermesinin birçok sebebi olabilir yaşın büyük olabilir kilon fazla olabilir şekerin vardır diye yollamış olabilir korkma dediğim gibi duzelebilen bişey diyetle panik olma Google’dan da okuma Google baksan ölüyorsun zaten. Ben de insülin direnci var kilolu hamilelerdenim gitsem yüzde yüz şeker var derler hatta geçen test yapcakti dedim tokum yemek yiyip geldim saat öğlen 3 olsun şimdilik 50 ml yapalım yüksek çıkarsa 100 ml yaparız dedi yapmadan ben soyleyim yüksek çıkar deneme tahtası miyim ben ki şeker testine güvenmiyorum yaptırmayı da düşünmüyorum dikkat ediyorum evde cihazım var ölçüyorum canım bişey isteyip yediysem akşam yemeyip dengeliyorum kendimce bir düzen tutturdum elhamdülillah zaten önce diyet veriyorlar düşmezse insülin veriyorlar endokrin ilgilenir seninle bişey olmaz korkma inşaallah şeker hastalari doğuruyor da Allah dilemedikçe bişey olmaz başına gelebilecek bişey de varsa o da yine Allah’ın takdiri önüne gecemeyiz kendine zehir etme hamileliğini suyu normale dönerse çok da iri olmazsa bebek normal doğum da olur niye olmasın eskiden insanlar 5 kilo bebek doguriyormus Allah’ın izniyle