Ozgeelaa Kızlar şikayetleriniz neler. Ben de bel ağrısı,uykusuzluk, kızım toplanıyor bi yere ağrı yapıyor bi süre,bi de sanki tansiyon şeker oynuyor arada
-Miracle- Ozgeelaa ayyy bende de çatı ağrısı var yürüyemiyorım ağrısından yatamıyorum dönemiyorum sabit durunca ağrı yok ama hareket edince felaket kızım da hareketli maşallah oda mesaneye baskı yapıyor 20 dk bir tuvalete gidiyorum 34 olacaz haftaya insallah günler çabuk geçer de hepimiz zamanında hayırlı ve kolay doğumlar nasip olur doğururuz en ufak bişeye korkuyorum erken mi gelecek bişey mi var böyle şeylerden hiç tadını da çıkaramıyor insan hamileliğin 🙉
AyFa1608 Ozgeelaa ben 26 haftalığım da bazen karnımın tek tarafında hafif ağrı oluyor elimle bakıyorum daha sert bebek toplanması o mu oluyor🤔 yürüyorum veya yavaşça ovalıyorum geçiyor
Nis Ozgeelaa bel ve dizkapgından asagı bacak agırısı hat safhada mide yanmasını hic demiyorum zaten kussam daha iyi
Edafmo Ozgeelaa kuyruk sokumu kalça ağrısı ve sol bacağımda dayanılmaz bıçak saplanması ağrısı yaşıyorum. Bel ağrılarım dayanılabilir seviyede. Nefes darlığı ve bacak ağrılarım yüzünden birkaç saatlik uykuyu zor uyuyorum😭😭 33+6yım.
Mervekara5 Ozgeelaa bugün bende sanki adet olacakmışım gibi ağrılar başladı hiç olmazdı hergün başka bir ağrı güncellemesi 🥹🥺
Kubraa-28 Kızlar bende 33 haftamdayım günde en az ⅞ belkide 10 defa taş gibi oluyor toplanıyor o arada böyle içime bi sıcak ateş basması gibi bişi oluyor pozisyon değiştiriyorum düzeliyor o an.Kuyruk sokumum ağrıyooooo artık şu sonlara gelsekte hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alsak🙏🏻🥺🙈❤️
3babyannesy Ozgeelaa karnimda bebek toplanma sorunu fln yok çünkü magnezyum kullanyrm kalça agrisi basladgi için günde 2kez tuketiyorum agirlastm hantallastm zor yanı artk bende yıldım gbi birşey hamilelikten doğsa diyrm, 34+1