Melikeyesil Merhaba arkadaslar 18+2 haftalik hamileyim . Internette artik geceleri yatarken sol tarafa yatmaliymisiz diye okudum . Bende o yuzden sag ve sol donuslu yatiyorum ama artik kalcalarim ve popom agirmaya basladi . Sizde de boyle oluyormuydu yoksa baska bir problem mi var 🙁
Merveksgn Melikeyesil 14 . Haftamdayım bende uyuyamıorum dön dön dön bütün gece sinirlerim bozuluo benimde ayaklarım yanıo vucudum yanıo bi acaip şeyler şimdiden böyleysem ilerde napcam diorum bende sizden sayılırım yani😔
lkayRazgatLolu Melikeyesil çözümü hamile yastığında buldum. Sarılıp uyuyorum mışıl mışıl 😍 tabi şimdilik🙄
Tyk53 Melikeyesil alışırsın canım baslarda bnmde baldrlarım kalçm uyuşuyodu sanki sert bseye yatmışım gbi ama zamnla gtti şimdi dha rahatım. Bide yatarken sag sol yatarsın da ister istemez pozsyon degsyo
HalisEbruoban Melikeyesil onu doktorunuza sorun ben sordum günde bi saat sol tarafına yatsan yeter dedı bebek gelişimi geride olanlara sola yatmayı tavsiye ediyorlar ben hep sırt üstü uyuyorum suan 33 haftalık hamileyim bebegimin gelişimide normal
Alpveannesi 😃 canim alisik degilsindir bence oyle yatmaya rahat edemedigin icin oluyordur. Ben de sirt ustu yatarsam belim agriyor hele koltukta uzanmissam kilitleniyormus gibi oluyorum kalkamiyorum yerimden. 22+3um. Bu arada sirtistude yatiyorum ben arada rahat olmamiz lazim bence illa bir tarafa dogru yaticaz diye kasarsak her yerimiz agrir.
EliFurkan 30 lu haftalari gectikten sonra uyku tutarsa uyusmaya bile razi oluyorsunuz 😂 ben hep sag sol yattigim için aliskinim ama uyku tutarsa, vede agrim olmazsa 😅
Dmtozcy38 33 haftayiz ben suan ne gece ne gunduz uyabiliyorum keyfini cikar bu haftalara geldiginde hiccc uyku denen bisey kalmiyor. .. bir sag bir sol bir mutfak bi.tuvalet bi oturma odasii sabah oluyor.zaten 🤣🤣🤣
Elaninannesi 35 haftalık hamileyim yana yatmaktan yanlarım ağrıyor uyku yok zaten sürekli tuvalete gitme isteği yüzünden olan uykum da kaçıyor az kaldı sabrediyorum😓
Lamelif Melikeyesil ooo canım ne ağrılar yaşıyorum 18+2 yim bende karnım büyümedi kiloda öyle çok almadım. Ama geceleri ne tarafıma yatsam orası kopuyor ağrıdan 😭
ozanejla Melikeyesil 18’ci haftamda ne rahat uyuyordum😑 Özendim valla haftana 😆 31’ci haftamdayım. Böbreklerimde stent var ne sağ ne sol ne sırt üstü.. Hiçbirşekilde uyuyamıyorum gece saat başı kalkıyorum.. bence haline şükret canımm🙏☺