Gmzylcn 39 uncu haftaya giriş yaptık Nst te ağrı sancı var ama hissedilcek gibi değil açılmada yok , varmi tavsiyesi olan squat hurma adacayi yürüyüş ve merdiven inip çıkıyorum kısa kısa yapıyorum hepsinden. Acaba açılma yada sancılar birden mi başlıyor nişan ve su da gelmedi heycanli bekleyiş sürüyor.♡sizler ne durumdasınız
Hamideersin Gmzylcn 39+2 de geceden başlayan minik sancılar öğlenden sonra şiddetlendi sabahında açılma yoktu akşam 4te 9cmle doğuma alındım
2022bebeki Gmzylcn adaçayı değil Ahududu yaprağı çok iyi ,ananas, hurma, kivi de rahim ağzını yumuşatımada birebir . Pilates,squat ben cok faydasını gördüm. Su gelmese de açıklık varsa onlar patlatıyor sorun değil.39+3 te dünyaya geldj yavrucka
Minicikellim Gmzylcn Bende 38+6 dayim adet sancisi gibi agrim vardi bir kac gundur bugun yok . Ama dun midem cok kotu agriyordu sanci vzrdi kar’imin ust tarafindan bizim memleketin bir bitkisi var onu ictimde gecti dogum sancisi degildi yani Ikinci gebeligim aslinda cinsel iliski de yardimci oluyor ilk hamileligimde bilmeden 38 . Haftadan cinsel iliski olmustu digersi gun nisanim gelmisti 39 da tam dogmustu kizim bundanda gecen cumartesi doktorum 1 haftaya gelir demisti cinsel iliski olsa acilmaya yardimci olucak biliyorm ama vucudm cok agirlasmis ne zaman gelirse diyorum
Gmzylcn Hamideersin Ne zaman vaktiyse zamanı o zamanı geliyorlar o zaman inşAllah bizde kavuşuruz biran önce ♡
zeynepaylaipek 2022bebeki bende yapıyorum bunları yarın 38 oluyorum kontrol e gidicez bakalım yumuşama veya açıklık var mı. İlk gebeligimde yumuşama dahi asla olmadi
2022bebeki zeynepaylaipek Önce Allah sonra bunlar sayesinde yumuşadı benim bence açıklığım da o haftada 2 cm di
Gmzylcn Minicikellim benimde kasilmalarim sancılar cikiyo ama ben hissetmiyorum hayırlısı olsun artk Rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza🥰