Reyhankaraaa Kızlar aranizda hamileyken domuz gribi olan var mi cok agır geciriyorum mecbur ilac kullaniyor doktorlar ama korkuyorumda bebegime birsey olur diye
Fatmaaaaanne Reyhankaraaa ben covid geçirdim. Hiç ilaç kullanmadım. Sadece kan sulandırıcı iğne olmaya başladım. Benim de eşime bugün domu gribi teşhisi konuldu. Şimdi bir de onu geçireceğim diye korkuyorum. 🤕
Busra_er1 Reyhankaraaa bende şimdi çok kötü hastayım domuz gribi degil ama grip olmuşum çok fena ve öksürüyorum acaba serum taksam birşy olurmu diye düşünüyorum
Emineedrk Reyhankaraaa benim komşum geçirdi serum falan takmışlardı hatta ama şükür bebekte bişey yok canım sen içini ferah tut inşallah kısa bı zamanda atlatırsın
Rabiaozcn Bnde dun ogrendim donuz girbi oldugumu bana ilac vermediler su ic meyve ye bol bol idrara cik dediler
Reyhankaraaa Aşırı akcigerlerime indigi için mecbur verdi ve gercekten covidden daha zor bir hastalık butun hastaliklarin toplami gibi birsey yasadim agir olarak 4 gun surdu suan rahatlama donemindeyim allah hepinize sifa versin
Reyhankaraaa @“Rabiaozcn”#p Rabiaozcn canim doktorum dinlendiginde hirilti icerlerimdeydi akcigerlerimde oldugunu soyledi gogus hastalikalri uzmaniydi kendisi kadin dogum doktoru bugun gordu beni dedi serumlardan ignelerden bir sorun olmaz cok kotu hasta oldugun icin mecburdu dedi
Yuem0105 Ben oldum ilaçta kullandım 40 derece ateşle 2 gün geçirdim antibiyotik aldım 1 hafta falan geçti iyiyim çok şükür sende verilen ilaçları kullan bence bide bol bol su meyve ye