Zeynep_61_70 34+2 yiz tavuk dürüm hiç yiyormusunuz güzel annelerim , vallaha iki gündür canım istiyor ama.teredut de kaldım zararı varmı dir
denizarenmom Zeynep_61_70 30+3 dun yedim bayadir tavuktan tiksiniyodum yemiyodum cok iyi geldi valla😂
Hamdiyevural Zeynep_61_70 yok kiz ye vücudun tavuk etinede durume de ihtiyacı oluyor bazen 😅 aklında kalicagina mideme girsin zararlı bı yiyecek değil en azından kola kadar zararlı değil
Esraesra08 Zeynep_61_70 tavuk protein zararı olmaz ben doktoruma sordum canım kokoreç çekmişti bir kere yiyebilirsin demişti ama kokoreç tehlikeli olmasına rağmen bir şey olmadı tavuk istediğin şekilde yiyebilirsin ben nefret ettim hamilelikten önce spor yapıyodum çok tükettiğim için yiyemiyorum artık 😂
yanlisanlamaama Zeynep_61_70 ben arada yiyorum iyi pişmişse temiz bir yerse sürekli yemezseniz sorun olmaz bence 🌸
Mebk Zeynep_61_70 ben 17 haftaligim ben yemiştim canım kaç haftalık olduğumu hatırlamıyorum o zaman ama bir zararı olmaz diye düşünüyorum
EmineDefneGokce Zeynep_61_70 ye canım ama dışardakiler benim nedense midemi bulandırıyor. Eşime lavaş aldırıyorum. tavukları minik minik kesip yağda kavurduktan sonra baharat ekliyorum . Dürüm yapıyorum maydonoz soğan limon tavuk domates turşu patates. Bide salçalı sos yapıyorum bazen . Tantuniyi andırsa da çok çok güzel oluyor ve rahat bir şekilde tüketiyorum😍
Zeynep_61_70 EmineDefneGokce doğru diyorsun öyle yapmak daha mantıkli gönül rahatlığıyla la yerim en azından ❤️