• Gebelik
  • Karnınız kaçıncı haftada belirginleşmeye başladı ☺️

gulsahklkn ilk gebeligimde 6 7 aya kadar kimse beni hamile dusunmedi hamile olduğumu duyan açsana karnını derdi hatta ama bu gebeligimde çok çabuk çıktı 🤔🤔🤔

2309 Ayy ben biran önce belli olsun istiyorum varlığını hissetmek istiyorum 😀

• 2309 bunu yanıtladı.

Gizem53 Bende 7+4 üm ilk gebeliğim daha çok küçük merak ettim ne zaman belli olduğunu insan biran önce büyüsün istiyo varlığını göstersin 😀

Babykalamar ayy ne guzel ben 16dan itibaren hic bir kiyafetimi giyemedim çuval gibi oldum ahdjfkfk

@"gulsahklkn"2ci gebeliğim 17 den sonra 😍

gulsahklkn dördüncü ayın sonunda belirginleşti gören 6 aylık hamileyim sanıyor 😐

gulsahklkn 5. Ayda davul gibi çıkmıştı. Ama çok az kilo aldım 7 kilo bütün hamilelik boyunca. Karnım epey vardı ama kilo almam iyiydi. Herkes inanmıyordu.

gulsahklkn kişiden kişiye değişir ama bence çıkmaması daha iyi o şişkinlik gerginlik olayını görünce çok kötü oluyor. Karın büyüdükçe nefes almak daha zor 😂😂

12.haftadan itibaren çıktı şuan 14.haftadayız baya belirgin 🤦🏻‍♀️ Hiç bir pantolonum olmuyor 😁

Gizem53 aynı durumdayım ilk gebeliğimde 6 aya kadar anlamak çok zordu hele üstüme salaş bir şey giydim mi kimse anlamıyordu. Ama bu hiç öyle olmadı. 3.aya yeni girdim ama gören 5 aylık sanar 🤦🏻‍♀️

Blueangel5 ben kilolu hamile kaldım doktorum ilk 5 ay sakın alma dedi 2 aya giricem almadım inşallah almadan bi kaç ay daha geçiririm

gulsahklkn hayır kork diye söylemedim. Göbüş büyüyünce dönmek hareket etmek ister istemez zor oluyor. Bide ben biraz fazla kilo aldım nefes sorunu ondan yaşıyorum 😂

Sere aynen öyle 😆😆😆 neden böyle olur ki ya gobek aynı gobek degil mi

• Sere bunu yanıtladı.
                • Sere bunu beğendi.

Gizem53 inan ben de bir mantık kuramadım 😅 ilk hamileliğimde çok görüyordum forum sayfalarında diğer gebeliklerde göbek daha çabuk çıkıyor diye inanmamıştım şimdi başıma gelince anladım. Şimdiden böyle çıkarsa ileriki aylarda nasıl olur bilemiyorum 😄