Soru başlıkta 🥰
Karnınız kaçıncı haftada belirginleşmeye başladı ☺️
- haftamdayım henüz dümdüz😄
gulsahklkn 19+3 üm ama hiç belli değil daha
gulsahklkn 16 da belirginlesmeye basladi ❤️
gulsahklkn ilk gebeligimde 6 7 aya kadar kimse beni hamile dusunmedi hamile olduğumu duyan açsana karnını derdi hatta ama bu gebeligimde çok çabuk çıktı 🤔🤔🤔
2022ayti Zayıf mısın peki 😀
2309 Ayy ben biran önce belli olsun istiyorum varlığını hissetmek istiyorum 😀
Seydageven Kıyamamm 🥹
Gizem53 Bende 7+4 üm ilk gebeliğim daha çok küçük merak ettim ne zaman belli olduğunu insan biran önce büyüsün istiyo varlığını göstersin 😀
gulsahklkn çıkar annesi kendini belli eder merak etme sen 😆😆😆
gulsahklkn 7 ay hic bisi yoktu 34 beden kotlarimi bile giyiyodum🤣 7. Ay bianda sivrildi ben burdayim dedi oglum
Babykalamar ayy ne guzel ben 16dan itibaren hic bir kiyafetimi giyemedim çuval gibi oldum ahdjfkfk
gulsahklkn 28. Haftada cıktı bırden cıktı hemde 🥹
gulsahklkn 10. Haftada çıkmaya başladı 🤦🏼♀️
@"gulsahklkn"2ci gebeliğim 17 den sonra 😍
gulsahklkn 16. Haftadayım belli oluyor kotlarım falan yalan oldu 😂
gulsahklkn varlığını hissediyorum çok hareketli 😇
28+5 de birden çıktı dümdüzdü
gulsahklkn 31 haftalığız. 27den sonra çıktı hemde bir anda 💘
gulsahklkn 25 haftada birden çıktı
gulsahklkn dördüncü ayın sonunda belirginleşti gören 6 aylık hamileyim sanıyor 😐
Gizem53 bekliyorum bakalım 😀
Babykalamar ayyy o nasıl bişey bi anda 🙊😀😀
_almirasmom 28 hafta mı daha çok var yani 🥺
bademli_puding Aaa senin erken çıkmış
efeninannesiii_ ay çok tuhaf bi sabah kalkıyorsun bi bakıyosun kocaman göbek 😀😀
gulsahklkn evet çok erken çıktı göbeğim yoktu hiç zaten 10. Haftamda ayva göbeği gibi çıktı
gulsahklkn 5. Ayda davul gibi çıkmıştı. Ama çok az kilo aldım 7 kilo bütün hamilelik boyunca. Karnım epey vardı ama kilo almam iyiydi. Herkes inanmıyordu.
gulsahklkn kişiden kişiye değişir ama bence çıkmaması daha iyi o şişkinlik gerginlik olayını görünce çok kötü oluyor. Karın büyüdükçe nefes almak daha zor 😂😂
12.haftadan itibaren çıktı şuan 14.haftadayız baya belirgin 🤦🏻♀️ Hiç bir pantolonum olmuyor 😁
gulsahklkn kişiden kısıye degısır canım😍
gulsahklkn 6.aydan sonra göbeğim çıkmaya başladı
gulsahklkn valla simdi sipsivri bi karinla geziyorum 🤣
efeninannesiii_ Korktum 🥺
Blueangel5 ben kilolu hamile kaldım doktorum ilk 5 ay sakın alma dedi 2 aya giricem almadım inşallah almadan bi kaç ay daha geçiririm
gulsahklkn hayır kork diye söylemedim. Göbüş büyüyünce dönmek hareket etmek ister istemez zor oluyor. Bide ben biraz fazla kilo aldım nefes sorunu ondan yaşıyorum 😂
gulsahklkn 15ten sonra 🌺