meritt bende sürekli oluyordu ilk zamanlar ben söyleme gereği duymadım sonrasında devam edince kaç kez ben sordum aynısını bana da söyledi ama çok hafif koku var ve böyle sarımsı gibi dedim sarımsı akıntıyla beraber su gibi akıntı da var dedim neyse geçti öyle sonra birkaç gün kasıklarımda ağrı olmaya başladı bir gece belime de vurunca ben ertesi gün muayeneye gittim alttan muayene yapıcam sana dedi,açıklık varmı diye baktı yok dedi açıklığın,idrar tahlili istemişti onda az enfeksiyon çıktı, birde alttan baktığında akıntın var senin diyo bana ya,rahim ağzında yara başlangıcı var dedi akıntında var dedi, nst ye gönderdi sancı çıkmadı,geri geldim sonucu göstersim hepsini bir değerlendirdi,hem idrar yollarında hemde vajina enfeksiyonu var dedi,bir tek dozluk antibiyotik bir tane de vajina için fitil verdi 7 gün kullan dedi,enfeksiyonlar sancı yapmış sende dedi, tedavi edilmese erken doğuma sebep olacak,bu durumdan çok korktuğum için uzun uzun yazdım canım,hiçbirşey yoksa bile doktorundan tahlil yapmasını iste bence ne olur ne olmaz hatta alttan muayene de yapsın.Bahsettiğin akıntının aynısını yaşıyorum çünkü ve ben daha 31 haftalığım.