Gizzgzz Arkadaşlar büyük ihtimal sezaryen doğum olacak ve biraz erken doğum olabilir normal doğumu biliyorum ama sezaryen doğuma eşler girebiliyor mu bilginiz var mı
Prenses34_annesi Gizzgzz hastaneden hastaneye değişebilir canım ama göremiyor diye biliyorum ben hiç duymadım ama gören olduysa bilemiyorum 🥰
Sellmaseellma Gizzgzz bende istiyorum yanımda ama o an ki manzarayı görür illaki midesi bulanır psikolojik olarak etkilenir diye vazgeçiyorum ya
2prensesannes Gizzgzz ben kzmi özelde dogrmustum eşimi almadilar sadce doğum ani falan bebegi cikarirken resim falan cekip eşime atmsti doktor
[silindi] bir bilgim yok ama insallah girebilir cok guzel olur yaninda bulunmasi benim annem 3 sezeryan yapti bi ben normaldim ilk cocuk babamin elinde kamera her seyi cekti dogumda ama yurt disindaydi trde nasil bilmiyorm
Gizzgzz [silindi] hamileliğim kötü geçiyor eşimi de doğumda yanımda istiyorum doktor ile görüşeceğim inşallah müsaade ederler
Gizzgzz Sellmaseellma bulunamaz midesi benimkinin o an eşime çok ihtiyacım var benim şu an bile bana çok destek o olmadan yapamam
[silindi] Sellmaseellma bisey gormez ki perde arkasinda kafasini kafana yaslasin beraber bekleyin yan yana sana da moral olur
Gizzgzz Gizem53 gidince görüşeceğim inşallah kabul eder erken doğum olacak büyük ihtimal almazsa o yüzden almaz heralde
Sellmaseellma [silindi] bende öyle düşünüyorum ama şimdi o da meraklı melahat resmen kendi diyor ben dayanamam bakarım diye 😂😂 sonrada uğraş dur
2prensesannes Gizzgzz ben ilki çok kötü gecti agirdi 2inci ondan biraz daha alisms gbydm 3uncu zorlarmi blmym son daha yok inşallah hayrlisi ile atlatrz
2prensesannes Gizzgzz bende hep korkarak gittgim icin hep agladm giderken ameliyata falan inşallah bunda öyle olmam son 1ay kaldi😓