monagra Kızlar ben henüz 19+5′im ama içeride süt üretildiğini hiç düşünmüyorum yani ne bileyim doğurunca çat diye memelerden çocuğun ağzına süt akmaya mı başlayacak aklım almıyor yani ne zaman sütlenmeye başlıycak bu memeler 😂 kaçıncı haftadan itibaren? Sıkınca süt gelme olayı falan olacak mı yani hamileyken de?
MadameHappy34 monagra Göğüslerinizi rahat bırakın..😁😬erken gelmesi de pek iyi değil 26+1 bir kez dokunup sıkmadım eşime de dokunma dedim çünkü o gelecek olan ilk sarı süt çocuk için çok önemli.
kubikkk monagra 37+3 göğüslerim halen çok küçük kilo almama rağmen sütyenlerimi kullanıyorum. sadece rengi değişti ben de sizin gibi düşünüyorum ara ara 😔😃
Mysmrt Sevdesh bilmiyorum ki burda insanlar genelde süt geliyor göğüslerden falan diyorlar demek ki hissediliyor 😂
gzl_2320 monagra kız hamileyken sütü gelenler doğurunca sıkıntı çekiyor diye biliyorum bi kaç kişiden öyle duymuştum. Birde göğüslerinizi sıkmayın süt gelsin diye. Ellemeyin hatta ben eşime de ellettirmiyorum artık göğüsler uyarılmasın diye. O ilk gelen süt bebek için çok önemli
Kelebekk-0307 monagra çat die akmaya başlıyor evet çünkü o ilk temas oksitosini yükseltip hadi süt üret diyor beynine ve başlıyor süt üretmeye sonra şakır şakır akmaya başlıyor stres yapmadıkça daha hızlı ilerliyor bu süreç bir de süt biraz utangaç yani şöyle sütüm var mı yok mu doyuyor mu doymuyor bakim akıyor mu gibi şeylerde şıp diye sekteye uğruyor hic düşünmemek gerekiyor
berceste5155 monagra fabrika mı kız bu üretildiğini nasıl anlayacaksın kaldı ki haftan daha erken brnim 8.aydan sonra göğüs ucumda kabuklanmalar oluyordu bir kere de sütyenimin ıslandığını fark ettim ordan anladım süt geldiğini ama foşur foşur süt akma durumu hiç olmadı göğüslerim de doğumdan sonra büyüdü
Ledeyna21 monagra 🤦♀️ Bahsettiğiniz hiç bir olay gerçekleşmiyor zaten son haftalarda göğüste hassasiyet oluyor adet zamanında olduğu gibi o zaman süt kanalları açılmış oluyor ve bebek doğup çekmeye başlayınca süt üretimi başlıyor çok nadir bazı insanlarda süt kanalları açılır süt damlaması olur memede 🤣
monagra Ben memelerimi sıkıştırıyorum veya 19.haftadan süt gelsin istiyorum demedim, hamilelerde de süt damlaları görülüyormuş, benimki daha kuru, ilerleyen dönemlerde mi yaşanıyor bunlar anlamında soruyorum.
sacmalamakizim monagra O bende de hiç olmadı canım hamileyken ama doğum yapınca vücuduna süt hormonu salgilaniyormus bebek emdikçe süt geliyormuş ben doğum yaptım hemşire sıktı sütüm geliyordu.