Bebegimizolsun Konepone_ valla bende şeker falan yok çok şükür çıkmadı yani sadece ben kiloluyum aşırı oyüzden bana bişey demedi bide zaten doktorun dediğini çok önemsemedim ne yalan söylüyim güvenmedim devlet baştan sağma davranıyor
Bebegimizolsun dilan9900 ayy maşallah kuzum rabbim korusun onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 seninki haftasından önde falan dedi mi doktor iyimiymiş
Bebegimizolsun Sudedemirer maşallah kuzum seninki daha tombikmiş Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
cahillesohbetikestim Bebegimizolsun aman maşallah diyelim bende ilkinde çok dikkat etmiştim minyon diye şimdi küçük bebekle çok dikkat edemiyorum açıkçası kesin bu tombul olur 🤣🥴
Bebegimizolsun cahillesohbetikestim hahaha öyle oluyor kuzum valla sakınan göze çok çöp batar derler ya öyle
Eren_umay2 Bebegimizolsun 34 haftalıkken benimkide 2500 kiloydu şuan 36 . Haftaya girecem salı kontorlüm var bakalım kaç kilo oldu🥰
dilan9900 Bebegimizolsun Genelde 2hafta hep önde gidiyoruz ama bu sefer tam sormadım nedense banada bazıları 4kgyu bulur dıyolar ınanmıyorum son 4 haftada 1200alırmı bılmıyorum bazende ultrason yanılsbılıyo
Bebegimizolsun dilan9900 evet özellikle son zamanlarda hızlı büyüdükleri için ultrason ölçüleri yanlış çıkıyormuş çok karşılaştım
dilan9900 Bebegimizolsun bu sefer gittiğimdr 2haftada 400gr almıstı doktora az değilmi hani daha fazla alıyolardı son haftalarda dedım yenı baslıcak o dönem dedi ben n minimum ölçtüm dedi ne demekse anlamadım yanılma payını katarak söyledi heralde
muallimehanimmom5 Bebegimizolsun masalalh kilosu iyi ben 36+4 de 2690 gr doğurmuştum 😅 bu hamileliğimde 34+3 de 2400 dedi şimdi 36 bitecek bakalım ne diyecek kilosuna
Bebegimizolsun dilan9900 olabilir valla doktorları da anlamak zor bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor