Dilek_ackbas 37+3 bugün 2700 kilosu biraz daha zayıf doğar dedi protein kaçağım ve tansiyonum dengesiz olduğu için doğuma alınacağım dua edin nolur küveze girmesin bebeğim bu mübarek gün hürmetine 😢😢😢😢
Rapunzelinanasi Dilek_ackbas 37+6 da doğum yaptım ben. Sancım yoktu planlı sezaryendi ve küveze girmedi. Korkmayın girmez inşallah 🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Beyzanurrr Allah yardımcın olsun. Rabbim sizi birbirinize bağışlasın 🤲🏻 Sağ salim kavuştursun rabbim seni bebeğinle 💚 Hiç korkma herşey güzel olacak diye düşün, iyiyi çağır 💛
Aycha Dilek_ackbas Haftanız da, bebeğinizin kilosu da iyi, şükür. Allah kolay bir doğumla, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Mommy99 Duyguucnr benim de ilk gebeliğim daha çok yeniyim nefes egzersizi yapıp kendini rahatlat bol bol ❤️
Mystery76 Dilek_ackbas canım benim doktorum da 37+0 da alacak bebeğim 2 kilo bile değil şuan 35+3 olduk bana küvöze girmez dedi doktorum senin benden daha iyi durumda masallah bebeğin inş girmez canım sağ salim kucağına alırsın miniğini ❣️
teachermom8 Allah hepinizin yardımcısı olsun bu mübarek günün hatrına evlatlarımızı sağlıkla almayı nasip etsin. 🙏