Ginger_ Love13 3 kilo almışım ben biz de 13 haftalık olduk göbüş azcık çıktı gibi yüzüstü yatamıyorum artık mesela rahatsız ediyor
Love13 Birde göbişler çıktı mı bizim 11+5 ama şimdiden minnak bir göbek çıktı bende ama bebek mi kilo mu bilmiyorum 😂
Love13 Ginger_ ayyy acaba yatış pozisyonumuzu ne zaman düzeltmemiz gerekiyor ben hala yüz üstü yatıyorum hep ama insan tedirgin oluyor bişey olur mu diye de 🫢
Love13 Gulirmak benimde bu aralar o kadar iştahım açıldı ki midem bulansa bile yiyorum hiç kilo almadım ama bu gidişle toptan alcam gibi bende 😂
Elifdamlayildiz Yarin 12 haftalık Olcam😁😊gobusum var maşallah o da hep gazdan oluyor içime çekince bişey kalmıyor onun dışında bulantilarla kafayı yemek üzereyim ama iyi tarafı memiciklerim büyümüş .hamile kaldığımda 63 kiloydum daha da tartilmadim baska🙊😝
Love13 Elifdamlayildiz yaaaa gaz işi insanı mahvediyor bende sürekli gaz çekiyorum 🤣 ayrıca memiş büyüme işi benimde çok hoşuma gitti normalde çok küçükler çünkü 😂
aysenur-y1 Ben de 11+6 oldum azıcık çıktı belli oluyor 2 kilo almışım 🥹 bir de sizin de kaygılarınız oluyor mu bebek nasıl acaba gibi
Ginger_ Love13 ben karnım çıkana kadar yatarım diyordum ama bi yerden sonra rahatsız ediyormuş gerçekten 11. Haftadan sonra yatamadım
Gzm3848 11+0 olduk haftaya doktor kontrolüm var ama sabredemiyorum bu hafta gitsem ikili taramayı da yapar mı sizce yoksa bekliyim mi 12.haftayı 🤗
Love13 Gzm3848 azcık daha sabret de zamanında yapılsa daha sağlıklı olur gibi sanki 🥰 bende aşırı sabırsızlanıyorum kontroller gelene kadar 🙈
Havvaca 12+5 bugün ve +1 kilo ama koca göbek ile yola devam inşallah benim gibi koca göbekli olan vardır
Love13 Havvaca hiç canını sıkma o kadar çok var ki 12de koca göbek olan sanırım iç karnımızla alakalı bişey 😁
Elifdamlayildiz Love13 ama böyle kalmiyacagi acı gerçeği ,içim buruk 😂😂daha 12 haftadan büyümeye başladıysa sonlara doğru ne kadar olur acaba😻😝🙊