Fundaaaaa EbruMD 2 doktora gidiyorum birisi pembe mavi necdet kırker ki kendisini tek geçerim 😻 en son 640₺ muayene 28 bin doğumdu Diğeri aritmi Osmangazi hastanesi güler Yıldız 415₺ muayene 8 bin doğum ücretiydi 🫠
Rukiye24 EbruMD Anadolu hastanesi Murat Kadıoğlu 9 bin doğum ücreti son kontrolde muayne ücreti 460 olmuş 38+1 im bakalım doğumu bekliyorum
Ozlemcyln Fundaaaaa bende osmangazi aritmi hastanesinde güler yıldıza gidiyorum 3. Doğumumu yaptırıcak çok memnunum
Fundaaaaa Ozlemcyln bende öyle 2. Doğumum ilki de güler hoca da olmuştu Buda güler hocada olacak yarın doğum 😅 riskli sor bir gebelikti ve necdet kırker her zaman gitmek istediğim bir doktor olduğu için çift görüş ilerledim bu sefer
Fundaaaaa Ozlemcyln evet mecburi sezaryen ilk bebeğim kanala girdiği halde kendisini itmedi 12 saat sancı çekip 8 cm açıklıkla kalp atışları düşünce bebeğin acil sezaryene alınmıştım 😕🥶
Yesil19 aysuyenihayat memnun musunuz peki ? Hangi doktora gidiyorsunuz? Muayene fiyatları nasıl ve en önemlisi doğum ücretini biliyor musunuz? Çok soru sordum kusura bakmayın doktorumu değiştirmek istiyorum da o yüzden kafam karışık bu aralar:)
Ozlemcyln glsm1625 iki doğumunda normal oldu şuan 3. Hamileliğim 34. Haftam ama bebek hala dönmemiş dönmezse mecbur sezeryan olucak umarım döner sezeryan gerek kalmaz çünkü bebeklerim 2 buçuk ve 1 buçuk yaşında 😔
1991c Ozlemcyln benim ilk gebelikmolmasına rağmen 37 de döndü sizinde döner bence sonraki gebeliklerde son ana kadar önmeyebiliyormuş
aysuyenihayat Yesil19 öncelikle hastaneden genel olarak memnunum doktorum sibel özsoy dünya tatlısı ve sevecen normalde 10 bin bildiğimiz fiyat 13 bin olunca başka hastane araştırmak zorunda kalıyorum
Miracbebek16 Hayat hastanesi Nazmiye Şentürk 550₺ muayene ücreti 10bin₺ doğum ücreti en son 1 ay önce böyleydi şuan zam geldi kaç oldu bilmiyorum